News-Piper

Ο γάμος πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή!

Ο δυναμικός δημοσιογράφος δεν αποχωρίστηκε ούτε στο γάμο του τα αγαπημένα του all star ενώ η νύφη επέλεξε ένα λιτό νυφικό με μαύρ...



Ο δυναμικός δημοσιογράφος δεν αποχωρίστηκε ούτε στο γάμο του τα αγαπημένα του all star ενώ η νύφη επέλεξε ένα λιτό νυφικό με μαύρη κορδέλα στη μέση. Ποιοι διάσημοι τον τίμησαν με την παρουσία τους στην εκκλησία;


Μετά τον πολιτικό γάμο ήρθε και ο θρησκευτικός! Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος το απόγευμα της Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε την σύντροφό του, επίσης δημοσιογράφο Τζίνα Μοσχολιού στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην Πλατεία Αμερικής.
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Τζίνα Μοσχολιού θέλησαν να επισφραγίσουν την σχέση τους και με θρησκευτικό γάμο και παρόντες στην ευτυχισμένη τους ημέρα ήταν συγγενείς και καλοί τους φίλους.


Ο δημοσιογράφος δεν αποχωρίστηκε ούτε στο γάμο του τα αγαπημένα του all star ενώ η νύφη επέλεξε ένα λιτό νυφικό με μαύρη κορδέλα στη μέση. Το «παρών» στο γάμο έδωσαν μεταξύ άλλων οι Άδωνις Γεωργιάδης, Άρης Πορτοσάλτε, Θανάσης Λάλας και Τόνια Σωτηροπούλου.

markos.tv

Related

wedding 8626227381575759500

Follow us


item