News-Piper

Κρεμάστηκε 29χρονη Ελληνίδα καλλονή

Θρήνος και αναπάντητα «γιατί» στην ελληνική showbiz: το 29χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια,

mirodia4.jpgΘρήνος και αναπάντητα «γιατί» στην ελληνική showbiz: το 29χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια,
Ασημένια Μυρωδιά, βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο σπίτι της, με την είδηση της αυτοκτονίας της να έχει συγκλονίσει όλους όσοι την γνώριζαν!
Το άψυχο κορμί της 29χρονης εντόπισε μέσα στο δωμάτιό της, την Παρασκευή που μας πέρασε, η γυναίκα που φρόντιζε την κατάκοιτη μητέρα της. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ωστόσο, ήταν ήδη αργά…
Αν και οι λόγοι που οδήγησαν την όμορφη κοπέλα στην αυτοκτονία δεν έχουν γίνει γνωστοί, πολλοί είναι εκείνοι που αποδίδουν την πράξη της στα τραγικά παιχνίδια που της έπαιξε η μοίρα: είχε χάσει τον πατέρα και τον σύντροφό της, ενώ η μητέρα και η γιαγιά της αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, η πρώτη δεν γνωρίζει ότι το παιδί της δεν είναι πλέον στη ζωή!
Παράλληλα, στενοί της άνθρωποι δήλωσαν στην «Espresso» ότι η Ασημένια κλείστηκε στον εαυτό της έπειτα από μία πλαστική επέμβαση που αποφάσισε να κάνει στη μύτη της, θέλοντας να γίνει ακόμα πιο όμορφη. «Την έκανε κρυφά και το αποτέλεσμα ήταν εφιαλτικό! Παραμορφώθηκε… Κλείστηκε στο σπίτι και από εκείνη την μέρα δεν ήθελε να συναντήσει κανέναν μας. Μόνο την Πέμπτη δέχθηκε να την δει η κολλητή της και την Παρασκευή έκανε ό,τι έκανε», αναφέρουν.
«Ήταν ένα βασανισμένο κορίτσι. Της είχαν τύχει πολλά και τα κρατούσε μέσα της», συνεχίζουν οι ίδιοι άνθρωποι, προσθέτοντας πως η Ασημένια είχε χάσει τον πατέρα της όταν ήταν στο Λύκειο, ενώ οσύντροφός της άφησε την τελευταία του πνοή «νικημένος» από καρκίνο στο κεφάλι.
10256986_10200934816773202_7757182133080291286_n.jpg
Παρά τα «χτυπήματα» της μοίρας, η 29χρονη κυνήγησε το όνειρό της. Εκτός από δουλειές στον χώρο τουμόντελινγκ, σπούδασε δημόσιες σχέσεις και παρουσίαζε ταξιδιωτική εκπομπή στο «Extra 3», μαζί με τον Κυριάκο Κερανόπουλο, το «Via Travel Fashion». Όταν η μητέρα της αρρώστησε, η Ασημένια στάθηκε στο πλευρό της και τα τελευταία τρία χρόνια εργαζόταν στο ταμείο γνωστού cafe στο Σύνταγμα.
Η κηδεία της Ασημένιας θα γίνει στις 16:30 της Τρίτης, στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Related

showbiz 1528582568114300657

Follow us


item