Φανερά ενοχλημένη φάνηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τα σχόλια που έκανε ο Δήμος Βερύκιος  για την πρώην συνεργάτιδά της, Ναταλία Γερμανού με αφορμή το πάρτι του «Μες την καλή χαρά» στο οποίο παρευρέθηκε η παρουσιάστρια.

«Η Ναταλία ήρθε με γυαλί ηλίου άσπρο;» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος με τη Κωνσταντίνα να τη… δικαιολογεί λέγοντας πως μπορεί να ήταν ήδη έξω μιας και μένει μακριά και συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια. 

«Την είδα σε ένα περιοδικό γυαλιστερό τελευταία, καλά το πάει, εγώ δε βλέπω αυτά που γράφουν, βλέπω φωτογραφίες. Είναι αειθαλής! Η κοπέλα δεν παίζεται... Εγώ βλέπω τις φωτογραφίες και την βλέπω πάντα να είναι κόντρα στο ποτάμι το βιολογικό. Καλά κάνει, μπράβο της μαγκιά της!»

«Ας αλλάξουμε θέμα, ας φύγουμε» είπε η Κωνσταντίνα εκνευρισμένη, προσθέτοντας μόνο ότι εκείνη είδε την πρώην συνεργάτιδά της «φανερά αδυνατισμένη»

«Πως να μην είναι, αφού γυμναστική κάνει, αναζωογονείται. Εγώ χαίρομαι, να ακολουθήσουμε όλοι την προτροπή...»  πρόσθεσε ο Δήμος Βερύκιος, κάνοντας έξαλλη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Τα πράγματα ηρέμησαν όταν η Κατερίνα Καραβάτου είπε να πάνε σε διαφημίσεις.