Ο έρωτας φύλο δεν κοιτά στην περίπτωση του Γιώργου και της Μαρίας!

Το ζευγάρι, παντρεύτηκε χθες στην Κρήτη, έπειτα από έναν μεγάλο Γολγοθά που πέρασε, αφού ο Γιώργος πριν κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, λεγόταν… Κατερίνα!
Ο νεαρός Ηρακλειώτης πέρυσι το Μάρτιο έκανε την πολυπόθητη αλλαγή φύλου, και έγινε άντρας.
Όλο αυτό το διάστημα είχε δίπλα του την σύντροφό του Μαρία, η οποία τον στήριζε σε κάθε δύσκολη φάση.
Τώρα λοιπόν που πέρασαν τα δύσκολα, το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε την Παρασκευή στη Λότζια, από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Αεράκη, ο οποίος τέλεσε τον πολιτικό τους γάμο με ιδιαίτερη συγκίνηση.
Το «παρών» στο γάμο, έδωσαν τόσο ο παππούς του Γιώργου, όσο και η μητέρα του, η οποία στηρίζει τις επιλογές του.
Να σημειώσουμε πως ο 27χρονος Γιώργος υποβλήθηκε στα τέλη του 2012 σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, αφού προηγουμένως πέρασε από ψυχιατρική παρακολούθηση (ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι συνειδητοποιημένη απόφαση), η οποία και απεφάνθη πως ο Γιώργος σε όλη του την ζωή ένιωθε και συμπεριφερόταν ως άνδρας και η επιλογή αυτή ήταν απολύτως ώριμη.
Ο 27χρονος υποβλήθηκε σε ολική αφαίρεση των ατροφικών γυναικείων γονάδων, σε φαλοπλαστική και προσθετική όρχεων, αποκτώντας πλέον τα ανατομικά χαρακτηριστικά του άρρενος φύλου. Ακολούθως, με την νομική υποστήριξη του δικηγόρου του, Απόλλωνα Καλογερόπουλου, έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εκδοθεί δικαστική απόφαση βεβαίωσης αλλαγής φύλου και να δηλωθεί καταρχήν στο ληξιαρχείο του δήμου Ηρακλείου ως άρρεν και με ανδρικό όνομα.