News-Piper

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Οι άνθρωποι που είναι σεξουαλικά ικανοποιημένοι δεν βρίζουν κανένα»

Ο  Γρηγόρης Βαλλιανάτος  βρέθηκε στην τηλεοπτική παρέα των  Καρντάσιανς  και μίλησε για τους ομοφυλόφιλους και τα δικαιώματά τους στην ση...

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος βρέθηκε στην τηλεοπτική παρέα των Καρντάσιανς και μίλησε για τους ομοφυλόφιλους και τα δικαιώματά τους στην σημερινή εποχή.

«Το 2008 η  κυβέρνηση ψήφισε έναν καινούργιο θεσμό, το σύμβολο συμβίωσης. Και είπε πως αυτό ισχύει μόνο μεταξύ των ετεροφυλόφιλων. Αυτό μας έδεσε τα χέρια. Έτσι, μαζί με οχτώ άτομα, αποφασίσαμε να πάμε στο Ευρωπαικό Δικαστήριο, κάναμε μια αίτηση η οποία έγινε δεκτή και σήμερα, πέντε χρόνια μετά, βγήκε η απόφαση, πως ζευγάρια του ιδίου φύλου θα μπορούν να είναι μαζί. Από δω και στο εξής όποιος θα πηγαίνει εκεί, κάνοντας το ίδιο που κάναμε εκεί, θα πληρώνει η Ελλάδα 5.000 ευρώ», δήλωσε για το σύμφωνο συμβίωσης.
«Εγώ έχω κάνει τέτοιο σύμφωνο», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Για ποιο λόγο γίνεται στην Ελλάδα αυτό;»
«Γιατί μεγαλώσαμε με την έννοια της αδερφής. Δεν μπορεί όμως κανείς να συγκρατήσει τα νέα παιδιά που ξέρουν τι γίνεται στον κόσμο. Έχουν αλλάξει όλα», απάντησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.
Για το αν θα υιοθετούσε ένα παιδί με τον σύντροφό του: «Ναι. Έχουν γίνει πολλές έρευνες για να δούμε αν επηρεάζει τη συμπεριφορά του παιδιού το γεγονός πως μεγαλώνει με ομοφυλόφιλους γονείς. Αυτές όμως έδειξαν πως δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Εγώ και όλοι μας γεννηθήκαμε από ετεροφυλόφιλους γονείς. Αυτό που θέλω είναι ένα ευτυχισμένο παιδί που να μεγαλώνει ωραία».
Για την εκκλησία και την ομοφυλοφιλία: «Παντού είναι άνθρωποι και οι παπάδες το ίδιο. Ορισμένες γραφές ερμηνεύονται έτσι. Θα πρέπει να το δούμε πιο ανθρώπινα, άλλες εποχές οι σημερινές. Είναι όμορφο που θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικές οικογένειες».
Για το Μάθημα του Σεξουαλικού Προσανατολισμού: «Πιστεύω από το σχολείο τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν για το σεξ, γιατί είναι σημαντικό για την υγεία τους, σε όλες τις διαστάσεις. Βλέπω μαμάδες που πηγαίνουν τα κοριτσάκια τους για έκτρωση σαν να είναι αντισύλληψη. Δεν ξέρουν τα παιδιά πότε να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό, τι είναι τα αφροδίσια».

Related

showbiz 1923652757449777189

Follow us


item