News-Piper

Γιώργος Λιάγκας:"Με τον Ουγγαρέζο το θέμα είναι προσωπικό"

Ο  Γιώργος Λιάγκας  μίλησε στην εκπομπή «Μελέτησέ το!» για το ολοκαίνουριο «Πρωινό» του  ΑΝΤ1 , για τις σχέσεις του με τον πρώην συνεργά...


Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην εκπομπή «Μελέτησέ το!» για το ολοκαίνουριο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, για τις σχέσεις του με τον πρώην συνεργάτη του, Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση σχετικά με την παρουσίαση του talent show «The Voice».


Πώς αισθάνεται στη νέα τηλεοπτική του στέγη; «Είναι πολύ ζεστό "σπίτι". Ένας από τους λόγους που πήγαμε στον ΑΝΤ1 είναι η ζεστασιά των ανθρώπων και ο τρόπος που μας προσέγγισαν. Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι, τα λεφτά που παίρνουμε τώρα είναι τα ίδια με αυτά που παίρναμε και στο MEGA. Είμαστε τυχεροί που έχουμε δουλειά, τα λεφτά είναι συγκεκριμένα, δεν περιμένει κανείς να γίνει πλούσιος», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ σχετικά με τους συνεργάτες της εκπομπής αποκάλυψε: «Υπάρχει και ένα πρόσωπο- έκπληξη που δεν το έχουμε ανακοινώσει ακόμα. Μπορεί και να το δείτε κατευθείαν στις 14 Οκτωβρίου, στην πρεμιέρα μας».

Όσο για τη σχέση του με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του, Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε εμμέσως πως αυτή περνά μια κρίση, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο λόγος αυτής της κρίσης δεν έχει να κάνει με την μεταγραφή του ίδιου και της συζύγου του στον ΑΝΤ1: «Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω από τα κανάλια. Οι σχέσεις μας με τον Δημήτρη δεν έχουν να κάνουν με την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, είναι ξεκάθαρο. Τον αγαπώ πολύ, είναι φίλος μου, τον είχαμε βάλει στην οικογένειά μας, όχι μόνο στην τηλεοπτική αλλά και την προσωπική. Και επειδή είμαι της άποψης ότι "τα εν οίκω μη εν δήμω", όταν συμβαίνει κάτι σε μια οικογένεια είναι καλό να μην το δημοσιοποιούμε».

Δες το βίντεο στο οποίο ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει επίσης για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ «καβγαδίζει» μπροστά την κάμερα με τη Φαίη Σκορδά.

Related

TV 7854659661054888078

Follow us


item