News-Piper

Γιώργος Λιάγκας: «Η Μενεγάκη θα παντρευτεί, αν δεν το έχει κάνει ήδη»

Με την  Ελένη Μενεγάκη  και τον φημολογούμενο αρραβώνα της με τον  Μάκη Παντζόπουλο  (φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα δείχνουν το ζ...

Γιώργος Λιάγκας
Με την Ελένη Μενεγάκη και τον φημολογούμενο αρραβώνα της με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα δείχνουν το ζευγάρι να φορά βέρες) σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής.


Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος φορώντας παρόμοιες βέρες στο αριστερό τους χέρι - Φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό "ΟΚ!"

Σχετικά με τον φημολογούμενο αρραβώνα της διάσημης παρουσιάστριας, ο 44χρονος συνάδελφός της τόνισε: «Για ποιον λόγο να αρραβωνιαστεί κάποιος σήμερα; Τα παλιά τα χρόνια, εντάξει, για να μη βγει το όνομα στην κοπέλα. Σήμερα, στις μέρες μας, δεν είναι αστείο; Δεν είναι θέμα ηλικίας, δεν είναι μεγάλη, αλλά...», ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου συμπλήρωσε: «Κάποια πράγματα έχουν τον χρόνο τους. Ο αρραβώνας στα 42 – 43 είναι παρατραβηγμένος». Τότε, ο ίδιος επεσήμανε: «Άρα θα παντρευτούν, αν δεν έχουν ήδη παντρευτεί».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ανέφερε: «Ποια η διαφορά της βέρας στο αριστερό και όχι στο δεξί; [...] Εγώ, όπως βλέπεις, δεν έβαλα ούτε στο αριστερό ούτε στο δεξί», ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στους λόγους που κάνουν τον ίδιο να μη φορά τη βέρα του: «Μου έβαλε τη βέρα ο Χατζηνικολάου, αλλά την έβγαλα. Με ενοχλούσε στο δάχτυλο. Πάρα πολύ! Με ενοχλούσε στα σχοινιά, στο σκάφος. [...] Γιατί να φορέσω; Γιατί τη φοράει ένας άνθρωπος; Για να αποδεικνύει ότι είναι παντρεμένος; Λες να υπάρχει ένας Έλληνας που να μην ξέρει ότι είμαι παντρεμένος με τη Φαίη; Άρα γιατί να φορέσω τη βέρα;».

Μάλιστα, πάνω στο ίδιο θέμα συμπλήρωσε: «Με ενοχλεί η βέρα. Ψυχολογικά δεν τη μπορώ - μια δυο φορές που την έχω βάλει. Φοβάμαι πως θα μείνει, πως θα σκαλώσει και δεν θα μπορώ να τη βγάλω», ενώ ισχυρίστηκε πως ούτε η Φαίη Σκορδά φοράει τη βέρα της, πράγμα που διέψευσε η Ελεάννα Τρυφίδου κοιτώντας φωτογραφίες της 33χρονης παρουσιάστριας σε περιοδικά. «Εγώ θεωρώ πως ούτε η Φαίη φοράει βέρα. Εσύ μου λες ότι φοράει... Τελικά φοράει! Μπράβο στη Φαίη...» σχολίασε στο τέλος ο Γιώργος Λιάγκας. 

yupiii.gr

Related

menegaki 4323242160348327265

Follow us


item