News-Piper

Νίκος Αλιάγας : Ο γάμος της αδερφής του

Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδότησε μια νέα αρχή στη ζωή της Μαρίας Αλιάγα και του συζύγου της, πια, Μάριου Αργυρόπουλου.

Νίκος Αλιάγας
Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδότησε μια νέα αρχή στη ζωή της Μαρίας Αλιάγα και του συζύγου της, πια, Μάριου Αργυρόπουλου.
Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας δίπλα του αγαπημένους φίλους και συγγενείς στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του.

Ο γάμος τους, μάλιστα, θέλησαν να γίνει κοντά στην Αθήνα μεν, αλλά σε νησί. Έτσι η πυξίδα έδειξε την Τζια. Οι καλεσμένοι άρχισαν να καταφθάνουν απ’ το πρωί της Παρασκευής, όπως και ο Νίκος Αλιάγας -άρτι αφιχθείς απ’ το Παρίσι-  μαζί με τη σύντροφό του, Τίνα Γρηγορίου και τη μονάκριβη κόρη τους, Αγάθη.



Το ραντεβού του Σαββάτου ορίστηκε στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, στην περιοχή Βουρκάρι, λίγο πριν το δειλινό, στις 7 το απόγευμα. Σε κατανυκτικό κλίμα και με έντονη συγκίνηση, οι γονείς του Νίκου και της Μαρίας Αλιάγα, Ανδρέας και Χαρούλα, καμάρωσαν το γιο τους να παντρεύει την κόρη τους με τον αγαπημένο της. Η αγάπη μεταξύ των αδερφών, Νίκου και Μαρίας Αλιάγα, είναι πολύ μεγάλη και μάλιστα οι δυο τους συνεργάζονται επαγγελματικά καθώς έχουν την εταιρεία παραγωγής «Kopsalis» που αναλαμβάνει κάθε τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Αλιάγα.





Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί.

Related

wedding 6202633835333483989

Follow us


item