News-Piper

Έφυγαν για Μάλμε Koza Mosta – Αγάθωνας!

Έτοιμοι και με το μαλλάκι... φρεσκαρισμένο αναχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης για Σουηδία οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας, καθώς αύριο θα ...


Έτοιμοι και με το μαλλάκι... φρεσκαρισμένο αναχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης για Σουηδία οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας, καθώς αύριο θα κάνουν την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή της Eurovision!

«Ούτε το μουστάκι μου βάφω, ούτε τα μαλλιά μου», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» ο Αγάθωνας, αν και λίγο πιο...γκρι το είδαμε το κεφαλάκι του.
Με το μπαγλαμαδάκι ανά χείρας, ο ρεμπέτης δεν σταμάτησε να παίζει πενιές στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ πρόσθεσε πως στη σκηνή θα είναι ακίνητος!
«Την Bonnie Tyler δεν την ήξερα. Εκείνη ξέρει τον Μάρκο Βαμβακάρη;», συνέχισε ο Αγάθωνας, που άφησε πίσω του την σύζυγό του καθώς φοβάται τα αεροπλάνα.
Η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής στο «Malmo Arena» θα γίνει στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, ενώ το Σάββατο που μας έρχεται θα γίνει η δεύτερη πρόβα, ανοικτή στους δημοσιογράφους και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.
Θυμίζουμε πως η Ελλάδα διαγωνίζεται στον β’ ημιτελικό της διοργάνωσης, την ερχόμενη Πέμπτη, 16 Μαΐου. 

Related

EUROVISION 6951364829083535942

Follow us


item