News-Piper

Eurovision: Πόλεμος για το φόρεμα της Δέσποινας Ολυμπίου

Με τις χώρες να κάνουν την μία πρόβα μετά την άλλη συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς οι προετοιμασίες για την 58η Eurovision!


Με τις χώρες να κάνουν την μία πρόβα μετά την άλλη συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς οι προετοιμασίες για την 58η Eurovision!
Την Τρίτη, η Δέσποινα Ολυμπίου ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή, στην οποία θα ανέβουν αύριο, Πέμπτη, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας!
Σε μπλε φόντο και με ένα υπέροχο μακρύ φόρεμα, η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγούδησε το «Αν Με Θυμάσαι» στο στάδιο όπου την ερχόμενη Τρίτη, 14 Μαΐου, θα διαγωνιστεί για ένα από τα πρώτα 10 «εισιτήρια» για τον τελικό.
Την ίδια ώρα άρχισαν τα όργανα για την Κυπριακή αποστολή στην Eurovision και θα λέγαμε άργησαν κιόλας. Η χθεσινή εμφάνιση τηςΔέσποινας Ολυμπίου στη σκηνή του Malmo Arena προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τους euro-fans όσον αφορά στο hair styling αλλά και στη μαύρη δαντελωτή τουαλέτα δια χειρός Λάσκαρη.
Το must-magazine επικοινώνησε  με τον πρώην συνεργάτη της ερμηνεύτριας και σχεδιαστή μόδας Παντελή Μήτσου ο οποίος μας είπε:«Τι να πω, η κοπέλα εμφανίστηκε στη σκηνή με πανομοιότυπο φόρεμα με εκείνο που της έδωσα να φορέσει στον ελληνικό τελικό αν θυμάστε με τη μόνη διαφορά έλειπαν τα μανίκια. Το φόρεμα είναι φτιαγμένο με τα ίδια υλικά. Απ εκεί και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας».
Οι «κακές γλώσσες» επιμένουν ότι το φόρεμα που είδαμε χθες στη σκηνή του Malmo Arena, δεν είναι δημιουργία του Λάσκαρη όπως αρχικά γράφτηκε αλλά δημιουργία μιας μοδίστρας στην Αθήνα η οποία βασίστηκε στο αρχικό φόρεμα που σχεδίασε και δημιούργησε ο Παντελής Μήτσου.
Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως αμέσως μετά την πρώτη πρόβα της κυπριακής αποστολής στο Malmo της Σουηδίας τα σχόλια των ξένων δημοσιογράφων ήταν αρκετά επικριτικά κάνοντας λόγο για ένα flat μονότονο τραγούδι, χωρίς ιδιαίτερο φωτισμό.
Όσο για τη στυλιστική της επιλογή οι ξένοι δημοσιογράφοι μιλούν για μια αδιάφορη σκηνική παρουσία, ενώ δεν δίστασαν να σχολιάσουν και το λακαριστό μαλλί της.
Μάλιστα ένα από τα σχόλια λέει το εξής: «Όπως και να έχει η Δέσποινα Ολυμπίου θέλει να πιστέψουμε πως δεν θα είναι ποτέ καλή όσο την πρώτη φορά με την μόνη διαφορά ότι η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να συντονιστούν». 
Από την άλλη μάθαμε από έγκυρη πηγή ότι ο παραγωγός του show Christen Bjorkman αμέσως μετά την πρόβα είπε τα καλύτερα στην κυπριακή αποστολή εκτιμώντας ότι το τραγούδι μας μπορεί να πάει πολύ καλά.

Related

EUROVISION 6854490555209327692

Follow us


item