News-Piper

Η σέξι φωτογράφηση της Υβόννης Μπόσνιακ

Την ώρα που περισσότεροι από τους μισούς Ελληνες ψάχνουν να βρουν τρόπους για να ζεσταθεί το κοκαλάκι τους αφού η ΕΜΥ προβλέπει χαμηλές θερ...

Την ώρα που περισσότεροι από τους μισούς Ελληνες ψάχνουν να βρουν τρόπους για να ζεσταθεί το κοκαλάκι τους αφού η ΕΜΥ προβλέπει χαμηλές θερμοκρασίες για τις επόμενες μέρες και η τιμή του πετρελαίου έχει εκτοξευθεί στα ύψη, η Υβόννη Μπόσνιακ φαίνεται ότι δεν πολυνοιάζεται για το κρύο και τα πέταξε όλα! 


Η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου περιμένει όλο χάρη τον Αϊ-Βασίλη ποζάροντας πιο σέξι από ποτέ για λογαριασμό γνωστής εταιρείας εσωρούχων. Με δερμάτινα και λεοπάρ κορμάκια ξυπνά αρχέγονα ένστικτα, ενώ οι φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με σέξι ζαρτιέρες προκαλούν αναστάτωση. Η ημίγυμνη Υβόννη (που σε ορισμένες λήψεις πόζαρε και με τον Δημήτρη Λαγιόπουλο) κόβει την ανάσα αφού οι αισθησιακές πόζες που παίρνει μέσα στα κατακόκκινα εσώρουχα είναι ικανές για να απογειώσουν την αντρική φαντασία και να ανεβάσουν τον υδράργυρο, γεγονός που θα μπορούσε να αποτελέσει... λύση στο θέμα του κρύου κατά τους χειμωνιάτικους μήνες.

Η φωτογράφηση έγινε στο πλαίσιο της εορταστικής καμπάνιας της εταιρείας και η Υβόννη επιλέχθηκε ανάμεσα σε δεκάδες άλλα μοντέλα αφού οι τέλειες αναλογίες της θεωρήθηκαν από τους υπευθύνους της εταιρείας κατάλληλες για την ανάδειξη της χριστουγεννιάτικης κολεξιόν. Αν και είναι από τις σπάνιες αισθησιακές φωτογραφήσεις της Υβόννης Μπόσνιακ, η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ιδιαίτερα χαλαρή και αστειευόταν με τον Δημήτρη Λαγιόπουλο που επιλέχθηκε να φωτογραφηθεί για την αντρική σειρά της εταιρείας.

Η Υβόννη ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το αποτέλεσμα, που δεν αντιστάθηκε και ανέβασε τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Οπως ήταν αναμενόμενο, τα «likes» έπεσαν βροχή και τα κολακευτικά σχόλια για τα κάλλη του δίμετρου μοντέλου διαδέχονταν το ένα το άλλο. Οσο για τον Αντώνη Ρέμο, μάλλον δεν έχει πρόβλημα αφού η πανέμορφη Υβόννη δεν έχει μάτια παρά μόνο γι’ αυτόν.



Related

sexy 1093240624892774483

Follow us


item