News-Piper

Ανδρέας Καψάλης: Το who is who του 42χρονου συντρόφου της Έλενας Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου διανύει μια απο τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. Στην επαγγελματική της επιτυχία έχει προστεθεί και η προσωπική...


Η Έλενα Παπαρίζου διανύει μια απο τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. Στην επαγγελματική της επιτυχία έχει προστεθεί και η προσωπική της ευτυχία και ο συνδυασμός την κάνει να λάμπει.
Ο άνθρωπος που... "κρύβεται" κυριολεκτικά - καθώς είναι χαμηλών τόνων-  πίσω απο την ευτυχία της είναι ο 42 χρονος πολιτικός μηχανικός, που της έχει κλέψει την καρδιά.

To  FTHIS.GR αποκαλύπτει ποιος  είναι όμως ο Ανδρέας Καψάλης
Μιλώντας με συμμαθητές του απο το Κολέγιο Αθηνών διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ήθος, στοχοπροσήλωση, με καταγωγή απο μια εξαιρετική οικογένεια. Από μικρός έθετε στόχους, που κατάφερε να πραγματοποιήσει σε όλα τα επίπεδα.
Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης

Ο Ανδρέας Καψάλης, γεννήθηκε το 1970, είναι γόνος εύπορης οικογένειας του Κολωνακίου με οικονομική επιφάνεια και επαγγελματική ισχύ. Είναι ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιου Καψάλη, πολιτικού μηχανικού που το 1965 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία "Κάστωρ" και διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΑΤΕ (Σύνδεσμος Ανωνύμων Τεχνικών Εταιριών). Έχει ακόμη δύο αδέλφια επίσης μηχανικούς τον Τάκη 40 χρονών, πολιτικό μηχανικό και τον Αντώνη 37 χρονών ηλεκτρολόγο μηχανικό.
Μια πολύ δεμένη οικογένεια - Οι παράλληλοι βίοι των τριών αδελφών
Και τα τρία αδέλφια είναι απόφοιτοι του κολεγίου Αθηνών. Και οι τρείς σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Ελβετία, στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Και οι τρείς δούλεψαν στην εταιρεία του πατέρα τους και όταν στα μέσα της δεκαετίας το ΄90 πουλήθηκε στην "Άκτωρ", μεταπήδησαν στην συγκεκριμένη εταιρεία και εργάστηκαν στην ίδια θέση του Construction Site Manager και Project Manager, για κάποια περίοδο ταυτόχρονα αλλά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους λόγω της διαφοράς ηλικίας. Και οι τρείς, ανεξάρτητα απο τις θέσεις που διατηρούν σε άλλες εταιρείες, είναι ιδιοκτήτες της οικογενειακής τους εταιρείας "Momentum Development" που ίδρυσαν το 2002.
Ο θάνατος του πατέρα τους πριν απο οκτώ χρόνια έκανε τα αδέλφια μια γροθιά.
Μέχρι πρότινος και οι τρείς ζούσαν στην Αθήνα σε κοντινές περιοχές, αλλά απο το φετινό καλοκαίρι που ο μικρός τους αδελφός, ο οποίος δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά και στο Rio de Janeiro, παντρεύτηκε με τη Βραζιλιάνικης καταγωγής σύντροφό του -  ο γάμος έγινε στη Μύκονο -, τα αδέλφια χωρίστηκαν αφού εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Βραζιλία.
Οι στόχοι που έθεσε στα 18 του χρόνια και πραγματοποιήθηκαν
Απο το αποκλειστικό υλικό που εξασφάλισε το FTHIS.GR, φαίνεται πως ο Ανδρέας Καψάλης έφηβος στα 18 του, στο "Θησαυρό του ΄88" (το βιβλίο των αποφοίτων του κολεγίου) ήξερε ακριβώς τι ήθελε. Συνηθίζεται οι φίλοι να γράφουν κάτι για τον απόφοιτο, ωστόσο ο ίδιος ήθελε να γράψει για τον εαυτό του και απο το κείμενο του φαίνεται πως ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και αποφασισμένος για την εξέλιξη και το επαγγελματικό του μέλλον.
Ως λάτρης του σκι (θαλάσσιου και χειμερινού) είχε φτιάξει ακόμη και ένα σκίτσο που τον απεικονίζει να παίρνει το δρόμο για το πανεπιστήμιο της Πολυτεχνικής Σχολής στη Ζυρίχη με τη στολή του σκιέρ.
Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης
Όπως μαρτυρούν οι συμμαθητές του στο FTHIS.GR, αλλά διακρίνεται και στις φωτογραφίες των εφηβικών του χρόνων, ήταν ένα πολύ ωραίο αγόρι με κατακτήσεις στο άλλο φύλο, αλλά χωρίς εκείνον να τον ενδιαφέρουν, αφού όπως γράφει ο ίδιος:
"Δεν θεωρώ τόσο πρωτεύουσας σημασίας τις επιδόσεις στον αθλητισμό, στα μαθήματα, στις σχέσεις με το άλλο φύλο και με το κοινωνικό σύνολο, ώστε να αποτελεί το κύριο θέμα του βιογραφικού μου. Κυριότερο δεν είναι τι θα μάθετε εσείς για μένα αλλά τί εγώ για τον εαυτό μου. Το τι πραγματικά απέμεινε απο αυτά τα 11 χρόνια θα το γνωρίζω καλύτερα σε είκοσι χρόνια. Ίσως τα εφόδια για μια επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία. Το μέλλον θα δείξει".
Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης
Και το μέλλον, 24 χρόνια μετά, έδειξε...
Στα επαγγελματικά : Απο το 2005 εντάχθηκε στο δυναμικό της κατασκευαστικής Pasal ως Τεχνικός Διευθυντής και απο το 2006 μέχρι και σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου της εταιρείας και Γενικού Διευθυντή. 
Στα προσωπικά : Έπειτα απο ένα γάμο που κράτησε 4 χρόνια - με την πρώην σύζυγό του Ράνια Πανταζή - Καψάλη διατηρούν άψογες σχέσεις και εκκρεμεί μόνο το χαρτί του διαζυγίου -  είναι πια ζευγάρι με την Ελληνίδα star, Έλενα Παπαρίζου και είναι ο άνθρωπος που της έχει αλλάξει τη ζωή σε τέτοιο βαθμό που μέσα σε 7 μήνες το ζευγάρι ετοιμάζεται να συγκατοικήσει.

Ράνια Πανταζή - Ανδρέας Καψάλης                                   Ανδρέας Καψάλης - Έλενα Παπαρίζου
Ράνια και Αντρέας Καψάλης - Έλενα Παπαρίζου
Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης

Related

PAPARIZOU 2369840524918462521

Follow us


item