News-Piper

Red Hot Chili Peppers: Ενθουσιάστηκαν με την Αθήνα

Έφτασε η μέρα για μεγάλη συναυλία των  Red Hot Chili Peppers ! Το καλιφορνέζικο συγκρότημα θα εμφανιστεί σήμερα,  Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου , στο ...

Έφτασε η μέρα για μεγάλη συναυλία των Red Hot Chili Peppers! Το καλιφορνέζικο συγκρότημα θα εμφανιστεί σήμερα, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ΟΑΚΑ, για μία και μοναδική συναυλία στην Ελλάδα, που πραγματοποιεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30. 
Τα εισιτήρια για την αρένα έχουν εξαντληθεί.

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy Red Hot Chili Peppers είναι ένα από τα πιο πετυχημένα rock συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του Best Album Rock για το "Stadium Arcadium", τουBest Rock Performance By a Duo or Group για το "Dani California", του Best Rock Song για το "Scar Tissue" και του Best Hard Rock Performance With Vocal για το "Give It Away". 

Τα μέλη συγκροτήματος είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Flea, ο ντράμερ Chad Smithκαι ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer

Οι Red Hot Chili Peppers δημοσίευσαν ένα video όπου δείχνουν πόσο ενθουσιασμένοι είναι για την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας. Εμείς πάντως είμαστε ακόμα περισσότερο και ανυπομονούμε για τη συναυλία της χρονιάς!
Το σύγκρότημα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και μάλιστα χθες έκανε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, με τον ντράμερ Chad Smith να φωτογραφίζεται στο Σύνταγμα δίπλα στον τσολιά! Τη φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος στο Facebook.



Red Hot Chili Peppers ID - Athens show 4/9 από Dailymotion_Greece

Related

events 41025515777020684

Follow us


item