News-Piper

Μάθε τι θα γίνει στο νέο κύκλο του «Κλεμμένα Όνειρα»

Έρωτες, ίντριγκες, πάθη, θανάσιμα μυστικά και αποκαλύψεις θα περιλαμβάνει ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής σειράς του Mega «Κλεμμένα Όνειρα...

Έρωτες, ίντριγκες, πάθη, θανάσιμα μυστικά και αποκαλύψεις θα περιλαμβάνει ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής σειράς του Mega «Κλεμμένα Όνειρα», που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου θα ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα και οι εξελίξεις για τους βασικούς πρωταγωνιστές θα είναι ραγδαίες.


Ο Δημήτρης Μαλτέζος (Αλέξανδρος Σταύρου) θα κληθεί να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις της Αστυνομίας, ενώ θα ζήσει ακόμα έναν παράφορο έρωτα, αυτή τη φορά με την Βίκυ (Λίλη Τσεσματζόγλου) για την οποία θα καταλάβει πως ήταν μια παλιά αγάπη από την οποία ήρθε στον κόσμο και ένα παιδί.

Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα Μαλτέζου (Ελισάβετ Μουτάφη) συνειδητοποιεί πως ο καλός της την απατά, με αποτέλεσμα να καταρρακωθεί και να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Κίμωνα (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), ο οποίος εξακολουθεί να τη θέλει τρελά.

Μυστικά από το παρελθόν της Άννας Σπανού (Άννα Συνοδινού) θα έρθουν στο φως, με την ίδια να αναγκάζεται να αποκαλύψει ποιος είναι ο άνδρας που ήταν κρυμμένος στο υπόγειό της. Την ίδια ώρα, ο Σταύρος (Κωνσταντίνος Λάγκος) αποφασίζει να ξεκινήσει μια μεγάλη έρευνα προκειμένου ανακαλύψει ποιός είναι τελικά ο πατέρας του, κάτι που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Δυσκολίες έχουν ετοιμάσει οι δημιουργοί της σειράς για την Φαίη (Βάσω Λασκαράκη), με τον έρωτά της για τον Άρη (Ορφέας Παπαδόπουλος) να σβήνει και να πέφτει ξανά στην αγκαλιά του Σταύρου, ενώ η Χρύσα (Αθηνά Οικονομάκου) θα έχει σκιρτήματα για τον Σταύρο μέχρι που εκείνος θα επιλέξει την Φαίη.

Πηγή: Εφημερίδα «Έθνος»

Related

TV 3392727874718400996

Follow us


item