News-Piper

Το lear jet της Μενεγάκη προκάλεσε τα πυρά των τηλεκριτικών

Τι το’ θελε η Ελένη Μενεγάκη να ταξιδέψει με lear jet από τη Χίο για την Αθήνα και να φωτογραφηθεί κιόλας περιχαρής μπροστά του; Η… glamoro...


Τι το’ θελε η Ελένη Μενεγάκη να ταξιδέψει με lear jet από τη Χίο για την Αθήνα και να φωτογραφηθεί κιόλας περιχαρής μπροστά του; Η… glamorous εμφάνισή της προκάλεσε τα πυρά της τηλεκριτικού Αφροδίτης Γραμμέλη που δεν την άφησε σε χλωρό κλαρί.


«Προφανώς η επιλογή της Ελένης Μενεγάκη να μετακινηθεί από την Χίο στην Αθήνα με lear jet, εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αποδείξει ότι είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας»,έγραψε η τηλεκριτικός στη στήλη της και δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό.

«Είναι δικαίωμα της κυρίας Μενεγάκη να επιλέγει τον τρόπο ζωής, μετακίνησης και διακοπών της. Εργάζεται και αμείβεται. Ωστόσο για έναν άνθρωπο που βασίζει όλη την καριέρα του στην εικόνα, για μία γυναίκα η οποία παρουσιάζει μία εκπομπή που απευθύνεται στη μέση Ελληνίδα, είναι τουλάχιστον προκλητικό το θέαμα», πρόσθεσε.

Και δεν έφτανε το lear jet, αλλά και η κρουαζιέρα της προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια της τηλεκριτικού:

«Την στιγμή που ο κόσμος στον οποίο απευθύνεσαι, ως κορίτσι της διπλανής πόρτας, πνίγεται στα χρέη, χάνει την δουλειά του, δεν μπορείς εσύ να μοστράρεις την χλιδή σου. Όταν μάλιστα γνωρίζεις πως οι παπαράτσι σε καταδιώκουν φροντίζεις να χαμηλώσεις τους τόνους», έγραψε.

Πάντως η Ελένη δε φαίνεται να δίνει και πολύ σημασία. Συνεχίζει απτόητη για λίγο ακόμα τις διακοπές της και χαίρεται τον έρωτά της με τον Ματέο.​

Related

showbiz 3108841433857094073

Follow us


item