News-Piper

H Βar Rafaeli στην Μύκονο!!!

Διακοπές στο Νησί των Ανέμων κάνει και φέτος ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, η Μπαρ Ρεφαέλι! Η σταρ της πασαρέλας έφθασε...

Διακοπές στο Νησί των Ανέμων κάνει και φέτος ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, η Μπαρ Ρεφαέλι!
Η σταρ της πασαρέλας έφθασε στη Μύκονο με πέντε φίλους της. Ανάμεσά τους είναι οι ηθοποιοί Shalom Michaelsvili, Assi Ιsraelof και Zion Βaruch, το γνωστό τρίο κωμικών «ma cashor». 


Η πρώην αγαπημένη του Λεονάρντο ντι Κάπριο λατρεύει τη Μύκονο, όπως η ίδια έχει δηλώσει, γιατί περνάει καλά εκεί. 

Πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, γυρίζει στις παραλίες του νησιού και τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα, δημιουργώντας άθελά της πρόβλημα στις κυρίες που δεν θα μπορέσουν ποτέ να αγγίξουν την τελειότητά της.

Η 26χρονη καλλονή από το Ισραήλ θα μείνει στο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί μέχρι την Κυριακή και μετά θα αναχωρήσει για άγνωστο προορισμό.

Από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη η Μπαρ Ρεφαέλι ανακηρύχθηκε «το πιο καυτό θηλυκό στον κόσμο» από το περιοδικό «Μaxim», λίγο καιρό μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει σύμφωνα με το οποίο είχε ξεμυαλίσει τον διάσημο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Πικέ.

Η σταρ της πασαρέλας εσωρούχων διέψευσε, βέβαια, μέσω των μάνατζέρ της ότι έκανε σεξ με τον αγαπημένο της Σακίρα. 

«Ανάμεσα σε τόσο όμορφες κυρίες να είμαι εγώ το Νο 1; Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που με ψηφίσατε. Είναι πραγματικά τιμή μου. Είναι ένας τίτλος που δεν θα ξεχάσω ποτέ» είχε δηλώσει τότε ευχαριστώντας τους αναγνώστες του περιοδικού.

Τα βίντεο που γύρισε η Ρεφαέλι για την προώθηση των εσωρούχων που σχεδιάζει έκαναν τον γύρο της μπλογκόσφαιρας και έφεραν σε δύσκολη θέση τους απανταχού θαυμαστές της. 

Στο ένα από αυτά έπαιζε τένις φορώντας μόνο το σλιπάκι της και στο άλλο ήταν εντελώς γυμνή. Μετά από αυτό κατάφερε να εκτοπίσει τη σέξι συνάδελφό της Ρόζι Χάντιγκτον και να γίνει το νούμερο ένα.







Related

lifestyle 3658075430522522525

Follow us


item