News-Piper

Κώστας Καραφώτης: "Η Κατερίνα ζητούσε τον γάμο, τον ήθελε. Αν με καλούσε μπορεί να πήγαινα"!

Ο Κώστας Καραφώτης ήταν ο καλεσμένος του FTHIS TV και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το βράδυ της Τετάρτης 8 Αυγούστου. Ο γνωστός τραγουδιστής μ...


Ο Κώστας Καραφώτης ήταν ο καλεσμένος του FTHIS TV και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το βράδυ της Τετάρτης 8 Αυγούστου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και την πρώην σύντροφό του Κατερίνα Παπουτσάκη.


Ο γνωστός τραγουδιστής, όταν ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το αν πήρε τηλέφωνο την Κατερίνα Παπουτσάκη να της ευχηθεί για τον επερχόμενο γάμο της, απάντησε: “ Όχι δεν έχω πάρει την Κατερίνα Παπουτσάκη να της ευχηθώ. Αν με καλούσε, μπορεί και να πήγαινα, ανάλογα τις υποχρεώσεις. Βέβαια, στη Δονούσα είναι λίγο μακριά”, ενώ σχετικά με το αν σκοπεύει να ντυθεί σύντομα γαμπρός ανέφερε πως νιώθει “ανώριμο” ακόμα αυτό το κομμάτι μέσα του.

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του με τις πρώην συντρόφους του: “Με τις πρώην μου δεν έχω κρατήσει καμία επαφή. Έτυχε, δεν έχει γίνει κάτι που να μας ψυχράνει. Ούτως ή άλλως όλα αυτά με τον καιρό περνάνε, εκτός αν έχεις πλακωθεί πολύ. Ευτυχώς διατηρώ πολύ καλές σχέσεις μαζί τους. Αν αυτή τη στιγμή με έπαιρνε η Μάρω τηλέφωνο φυσικά και θα μιλούσαμε. Αν με έπαιρνε η Κατερίνα, επίσης. Σαν δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι”.
Ο Κώστας σχολίασε και την επιλογή της Κατερίνας Παπουτσάκη να παντρευτεί τόσο σύντομα τον αγαπημένο της: “Η Κατερίνα είναι άνθρωπος της οικογένειας. Επειδή κάποια στιγμή το ζητούσε, το ήθελε, εύχομαι να έχει βρει τον άνθρωπό της, που προφανώς τον έχει βρει. Εγώ πέρα από το να χαίρομαι, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο”.
Όσο για το αν η δημοσιότητα επηρέασε τις προσωπικές του σχέσεις, είπε: “Ήταν λίγο φυσιολογικό αυτό που γινόταν στην αρχή. Εγώ δεν το είχα πάρα τόσο ήρεμα, αντιδρούσα λίγο πιο έντονα. Δεν μπορούσα να καταλάβω το όλο παιχνίδι. Μέχρι ενός σημείου είναι φυσιολογικό να ασχολούνται μαζί σου από τη στιγμή που έχεις μια επώνυμη σχέση. Βέβαια, πιο πολύ από την ίδια μου τη σχέση δεν επηρεάστηκε κανένας. Κάποια στιγμή, βέβαια, κουράζεσαι”.
Πόσο κοντά βρίσκεται ο ίδιος, όμως, στη σκέψη ενός γάμου; “Σκέφτομαι ένα παιδί πιο πολύ, παρά τον γάμο. Ο γάμος είναι μια υπογραφή, είναι άλλο θέμα πως το έβλεπαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας. […] Βλέπω να παντρεύονται γνωστοί μου και γελάω, επειδή τα προβλήματα του γάμου είναι αν θα έχουν άσπρα τραπεζομάντηλα ή ροζ κι αν ο σερβιτόρος θα φοράει γιλέκο. Αν θα παντρευόμουν, μπορεί και να παντρευόμουν εν πλω” ανέφερε ο Κώστας Καραφώτης.


Related

TV 8534055825557261886

Follow us


item