News-Piper

John Travolta - Robert De Niro: Κέρασαν όλους τους πελάτες μαγαζιού για να "φύγουν"!

Ο Robert De Niro και ο John Travolta συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Ελλάδα. Οι δύο μεγάλοι stars του Hollywood βρέθηκαν στη μαγευτική Α...


Ο Robert De Niro και ο John Travolta συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Ελλάδα. Οι δύο μεγάλοι stars του Hollywood βρέθηκαν στη μαγευτική Αλόννησο (που φέτος φιγουράρει στους 13 top προορισμούς της Ευρώπης και έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία) και θέλησαν να επισκεφθούν ένα από τα μαγαζιά του νησιού, όπου θα μπορούσαν να απολαύσουν ελληνικά εδέσματα, συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Όταν όμως έφτασαν εκεί, ο Robert De Niro με τη σύζυγό του, Grace Hightower, και τους δύο γιους του, ο John Travolta με τη σύζυγό του, Kelly Preston, και η Μαριάννα Λάτση, είδαν ότι το μαγαζί ήταν γεμάτο. Έτσι, για να μπορέσουν να καθίσουν, ζήτησαν να μετακινηθούν οι πελάτες και για την ταλαιπωρία που υπέστησαν θέλησαν να κεράσουν ό,τι είχαν πιεί, αλλά και τα… επόμενα!
Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού "Χαγιάτι", Μελπομένη Βασιλείου, περιγράφει στο FTHIS.GR όσα συνέβησαν:
"Είχαν στείλει κάποιον για να κάνουν κράτηση στο μαγαζί. Αλλά αποδείχθηκε πως ο άνθρωπος είχε κάνει λάθος και τελικά έκανε σε κάποιο άλλο μαγαζί την κράτηση και όχι στο δικό μου. Όταν έφτασαν το άλλο μαγαζί, η κυρία Λάτση κατάλαβε πως είχε γίνει λάθος. Έτσι, έφυγαν από εκεί και ήρθαν στο "Χαγιάτι"
Η κυρία Λάτση, όποτε επισκέπτεται το νησί μας, περνάει πάντα μια βόλτα κι από εδώ.
Τα μαγαζιά μου είναι δύο και είναι κτισμένα σε δύο επίπεδα. Το ένα είναι γλυκοπώλειο – cafe και το άλλο πιάνο – μπαρ. Όταν ήρθαν οι άνθρωποι των δύο ηθοποιών, το πιάνο- μπαρ είχε κόσμο. Ήταν οκτώμιση το βράδυ. Μας ζήτησαν, αν γίνεται, να κεράσουν όσα έχουν πιει οι πελάτες και όσα πιουν στη συνέχεια, και να μεταφερθούν στο επάνω μαγαζί.  
Δεν διώξαμε τους πελάτες, βεβαίως, τους μεταφέραμε. Ήταν ένα κέρασμα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.
Στην αρχή οι πελάτες δεν γνώριζαν περί τίνος πρόκειται. Όταν τους είδαν, φυσικά και ενθουσιάστηκαν. Οι πελάτες κατέβαιναν στο πιάνο -μπαρ για να φωτογραφηθούν με τον John Travolta και τον Robert De Niro, οι οποίοι ήταν πολύ φιλικοί και διαχυτικοί με όλους.
Δοκίμασαν ούζο και έφαγαν τυριά ελληνικής παραγωγής, όπως επίσης και finger food με πιπεριές τρικολόρε και τυριά. Εκτός από ούζο, είχαν μαζί τους και ένα special Jack Daniels, ενώ η σύζυγός του Robert De Niro, Grace, ήπιε σαμπάνια. Στη συνέχεια παρήγγειλαν και coctails.
Απόλαυσαν τη live μουσική. Ο πιανίστας μας έπαιξε κομμάτια του Θεοδωράκη, του Χατζιδάκι, του Παπαθανασίου, αλλά και soundtracks από τις ταινίες “Love Story” και “Άρωμα Γυναίκας”. Στο τέλος μάλιστα χαιρέτησαν δια χειραψίας τον μαέστρο κι εμάς".

πηγή:fthis.gr

Related

showbiz 5351126589660804263

Follow us


item