News-Piper

Χρήστος Βασιλόπουλος: Η γυμνή φωτογράφηση που σόκαρε την Ιεραρχία.

Σάλο προκάλεσε στους εκκλησιαστικούς κύκλους η "προκλητική" και συνάμα πολύ σέξι φωτογράφιση του ηθοποιού Χρήστου Βασιλόπουλου, σ...


Σάλο προκάλεσε στους εκκλησιαστικούς κύκλους η "προκλητική" και συνάμα πολύ σέξι φωτογράφιση του ηθοποιού Χρήστου Βασιλόπουλου, στην οποία είναι γυμνός και καθισμένος στο πάτωμα ενός δωματίου, φορώντας μόνο μια… αρχιερατική μίτρα!

Η κυκλοφορία της φωτογραφίας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκάλεσε την έντονη ενόχληση μητροπολιτών που προχώρησαν σε ανάλογες δηλώσεις στο Amen.gr - πρόκειται για ένα δίκτυο που δημιουργήθηκε για την ανάδειξη και προβολή εκκλησιαστικών ειδήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
"Η πράξη του σοκάρει. Η Αρχιερατική Μίτρα δεν είναι αποκριάτικο καπέλο. Έχει συγκεκριμένη λειτουργική χρήση και συμβολισμό στο πλαίσιο της Θείας Λειτουργίας. Δεν επιτρέπεται να την χρησιμοποιεί κανένας εκτός από τους Αρχιερείς. Για ποιό λόγο το κάνει αυτό;  Απλά και μόνο για να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας; Δεν καταλαβαίνει ότι προσβάλει κάτι που έχει σημασία για πολλούς άλλους συνανθρώπους του;"
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, που ζει μόνιμα στο Λος Αντζελες, ενημερώθηκε για την "ταραχή" και τα δυσμενή ιερατικά σχόλια που προκάλεσε η δημοσίευση της φωτογραφίας του και έδωσε τις σχετικές απαντήσεις στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Δείτε τι έγραψε:
" wow!!!!!αυτή η φωτογράφηση έγινε πριν από 5 χρόνια!!! Που την θυμήθηκαν  τώρα; Χα, χα, θα τρελαθούμε τελείως!!!".
Για να συμπληρώσει λίγο αργότερα: "Ίσως και πριν από 7 χρόνια… Με το Βατοπαίδιο τι γίνεται παιδιά; Για να μην ξεχνιόμαστε!!".
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ FACEBOOK


Πηγή:fthis.gr

Related

twitter 6957863583235304929

Follow us


item