News-Piper

Σαρωτικές εξελίξεις στα «Κλεμμένα Όνειρα»

​Μπορεί να αργήσουμε να δούμε τον δεύτερο κύκλο των «Κλεμμένων Ονείρων» στη μικρή οθόνη, όμως μαθαίνουμε ότι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστ...

​Μπορεί να αργήσουμε να δούμε τον δεύτερο κύκλο των «Κλεμμένων Ονείρων» στη μικρή οθόνη, όμως μαθαίνουμε ότι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και άκρως συναισθηματικές.


Το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει πολύ είναι αυτό της Βίκυς και του Μαλτέζου που μετά από μια περίοδο εξομολογήσεων και συζητήσεων θα είναι και πάλι μαζί και θα ζήσουν τον έρωτά τους.

Ο Μαλτέζος θα νιώσει ότι ερωτεύεται για πρώτη φορά στη ζωή του και καταλαβαίνει ότι η Βίκυ είναι η γυναίκα της ζωής του. Κι εκείνη όμως αισθάνεται ότι η αγάπη της για το Δημήτρη γίνεται ακόμα πιο ορμητική, όμως δεν παύει να φοβάται ότι στο τέλος θα αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα.

Και η αποκάλυψη δε θα αργήσει να έρθει, με τον Μαλτέζο να μένει εμβρόντητος μπροστά στα μυστικά που ξετυλίγονται μπροστά του.

Ο Μανώλης, βλέποντας τη Βίκυ να απομακρύνεται από κοντά του και να κάνει δεσμό με έναν άλλο άνδρα θα φύγει από τη ζωή της με δραματικό τρόπο.

Η Αλεξάνδρα από την άλλη θα αρχίσει να προβληματίζεται από την αλλαγή στη συμπεριφορά του Δημήτρη. Μαθαίνει ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο, εξοργίζεται και τελικά θα βρει καταφύγιο στον Κίμωνα. Η Αλεξάνδρα θα του εξομολογηθεί όσα πλέον τη χωρίζουν από το Δημήτρη και οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά και θα κάνουν και πάλι σχέση.

Όσο για τα νεαρότερα ζευγάρια; Η σχέση της Φαίης και του Άρη φτάνει στο τέλος. Ο Σταύρος συνεχίζει να έχει δυνατά αισθήματα για τη Φαίη, όμως θα έρθει επικίνδυνα πολύ κοντά με τη Χρύσα. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή θα αποφευχθεί το μοιραίο.
Πηγή: TV Ζάπινγκ

Related

TV 7174625675337329391

Follow us


item