News-Piper

Χωρίς... Μέρκελ το Ελλάδα-Γερμανία!

Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, δεν θα μεταβεί τελικά στο Γκντανσκ για να παρακολουθήσει διά ζώσης την ερχόμενη Παρασκευή τον προημ...

Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, δεν θα μεταβεί τελικά στο Γκντανσκ για να παρακολουθήσει διά ζώσης την ερχόμενη Παρασκευή τον προημιτελικό της Γερμανίας κόντρα στην Εθνική μας. Διαβάστε το λόγο.


Τα σενάρια των τελευταίων ημερών ήθελαν την Άνγκελα Μέρκελ να μεταβαίνει στο Γκντανσκ της Πολωνίας ώστε να παρακολουθήσει τον σπουδαίο προημιτελικό του Euro 2012 μεταξύ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας της και της Ελλάδας όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.
Αιτία δεν είναι το γεγονός ότι η Καγκελάριος της Γερμανίας άλλαξε γνώμη αλλά το ότι την ίδια ώρα είναι "υποχρεωμένη" να βρίσκεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη.
Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκέοργκ Στράιτερ, η κυρία Μέρκελ "θα έπρεπε να διακτινισθεί", αφού την Παρασκευή θα βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα, προσκεκλημένη του Ιταλού Πρωθυπουργού Μάριο Μόντι.
"Μπορεί να κάνει πολλά, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει και κάτι τέτοιο", πρόσθεσε ο κ. Στράιτερ αστειευόμενος.

sport24

Related

sport 5655152977229674233

Follow us


item