News-Piper

Βάνα Μπάρμπα- Λάκης Ραπτάκης: ξανά μαζί 15 χρόνια μετά

Το 1998 έγιναν ζευγάρι κι έζησαν μια θυελλώδη σχέση μερικών ετών, που απασχόλησε πολύ τα μέσα. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε πάλι μαζί, όμως...


Το 1998 έγιναν ζευγάρι κι έζησαν μια θυελλώδη σχέση μερικών ετών, που απασχόλησε πολύ τα μέσα. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε πάλι μαζί, όμως επαγγελματικά το 2010. Ο Λάκης Ραπτάκης ανέλαβε την παραγωγή θεατρικής παράστασης που ανέβαινε σ’ έναν δικό του χώρο στο Κολωνάκι, στην οποία πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός.

Βάνα Μπάρμπα- Λάκης Ραπτάκης
Το βράδυ της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου οι πρώην σύντροφοι βρέθηκαν στα εγκαίνια νέου bar reasturant στο Κολωνάκι, το οποίο ανήκει στον επιχειρηματία.
Βάνα Μπάρμπα- Λάκης Ραπτάκης
Το Fthis.gr επικοινώνησε με την ηθοποιό και μίλησε για την σχέση τους σήμερα: "Είμαστε εξαιρετικοί φίλοι είναι από τους λίγους ανθρώπους που μου έχουν φερθεί καλά στη ζωή μου και το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω γι' αυτόν, ήταν το να παραστώ στα εγκαίνια του νέου του μαγαζιού. Ο Λάκης Ραπτάκης ανήκει στο στενό φιλικό μου περιβάλλον και διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με εμένα όσο και με την κόρη μου την Φαίδρα. Εγκρίνει την συμμετοχή μου στο Dancing with the Stars και με στηρίζει σε κάθε μου βήμα. Σε λίγες μέρες, στις 17 ή τις 21 Δεκεμβρίου κάνω πρεμιέρα με την θεατρική μου παράσταση και θα χαρώ πολύ να τον δω εκεί".

Related

gossip 9156247519180079640

Follow us


item