News-Piper

Ο Αμπράμοβιτς "οργώνει" τα ελληνικά νησιά

Διακοπές στα πανέμορφα νησιά της χώρας μας απολαμβάνουν εδώ και λίγες ημέρες ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς και ο αρχηγός της πρωταθλή...

Διακοπές στα πανέμορφα νησιά της χώρας μας απολαμβάνουν εδώ και λίγες ημέρες ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς και ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Τσέλσι, Τζον Τέρι.

Μάλιστα, η πολυτελή θαλαμηγός του πάμπλουτου επιχειρηματία αναχώρησε από την περιοχή του Αγίου Νικολάου Κρήτης για άγνωστο προορισμό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων, οι κάτοικοι της περιοχής αντίκρισαν την πολυτελή θαλαμηγό του 46χρονου μεγιστάνα, αλλά δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν σε ποιον πλούσιο ανήκε. 

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πατρίς», η επίσκεψή του επιβεβαιώνεται από αξιωματικούς της αστυνομίας και του λιμενικού. Οι αξιωματικοί είπαν πως παρά το ότι δε ζητήθηκε η λήψη μέτρων για την προστασία του, η παρουσία του επιβεβαιώθηκε κατά την τελευταία ημέρα παρουσίας του στο νησί. 



Τόσο ο Ρομάν Αμπράμοβιτς όσο και ο διεθνής ποδοσφαιριστής παρέμειναν όλες αυτές τις ημέρες πάνω στη θαλαμηγό και αρκέστηκαν μόνο σε μικρές εξορμήσεις σε ερημικές παραλίες με το φουσκωτό που διαθέτει το πλωτό παλάτι. 

Ο Ρώσος μεγιστάνας, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου (η περιουσία του οποίου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Times», ανέρχεται σε δώδεκα δισεκατομμύρια δολάρια), επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια σχεδόν κάθε καλοκαίρι την Κρήτη, όπου παραμένει για λίγες ημέρες και έπειτα βάζει πλώρη για άλλα ελληνικά νησιά.

Πληροφορίες θέλουν εκτός από τον αρχηγό της Τσέλσι, Τζον Τέρι, στην παρέα του Αμπράμοβιτς να βρίσκονται κι άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας και άλλοι επιφανείς επιχειρηματίες τόσο από τη Ρωσία όσο και από την Αγγλία.

Η θαλαμηγός «Eclipse» έχει μήκος 170 μ., διαθέτει δύο πισίνες, ντίσκο, τριάντα καμπίνες, δύο ελικοδρόμια, ένα μικρό υποβρύχιο, αντιπυραυλικό σύστημα, αλεξίσφαιρα παράθυρα, σύστημα λέιζερ για να διώχνει τους παπαράτσι και ειδικό αμυντικό σύστημα γύρω από τη σουίτα του Ρώσου μεγιστάνα. 

Η αρχική του αξία έφτανε τα 330 εκατ. λίρες, αλλά με τις προσθήκες και τις μετασκευές προσεγγίζει την τιμή του 1 δισ. λιρών.



espresso

Related

showbiz 3011347849311483791

Follow us


item