News-Piper

Δύσκολες ώρες για τον Βαγγέλη Μόρα: Έχασε τον αδερφό του μετά από μεγάλη μάχη με τη λευχαιμία

Ο Δημήτρης Μόρας, αδερφός του διεθνούς ποδοσφαιριστή  Βαγγέλη Μόρα , έχασε χθες βράδυ τη μάχη με την λευχαιμία.

Ο Δημήτρης Μόρας, αδερφός του διεθνούς ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, έχασε χθες βράδυ τη μάχη με την λευχαιμία.
Η είδηση για την ασθένειά του είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, μετά την απόφαση του ποδοσφαιριστή, να υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού των οστών για να τον βοηθήσει, ταξιδεύοντας μάλιστα στη Μελβούρνη.
Ο ποδοσφαιριστής της Hellas Verona, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο People πριν λίγο διάστημα: «Όλη η δύναμη που έχω οφείλεται στη στάση του αδελφού μου. Είναι συνέχεια με το χαμόγελο και παίρνω κουράγιο. Οι γιατροί λένε ότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό που βλέπουμε, είναι στο 10% αυτών που το αντιμετωπίζουν έτσι, γι’ αυτό αποφάσισα να μιλήσω δημόσια και να το επικοινωνήσω».
moras social
Η μάχη για τον 33χρονο Δημήτρη, είχε ξεκινήσει την άνοιξη του 2014, όταν και του έγινε η διάγνωση. Ωστόσο από χθες το βράδυ, η είδηση του θανάτου του έχει κλονίσει όλη την τοπική κοινωνία της Λάρισας, όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.
Όλοι βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας Μόρα. Πρώην και νυν συμπαίκτες επικοινώνησαν άμεσα με τον αμυντικό για να εκφράσουν τα συλληπτήρια τους. Ξεχωριστή είναι η κίνηση του πρωταθλήματος, στο οποίο αγωνίζεται, το οποίο μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter, έγραψε: «Είμαστε κοντά σου. Κουράγιο».
Συλληπητήρια…
moras serie a
peoplegreece.com


Related

sport 6719642906977573579

Follow us


item