News-Piper

Συνελήφθη η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου

Στη σύλληψη της κόρης του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, προχώρησαν χθες αστυνομικοί στην περιοχή της Αθήνας.



Στη σύλληψη της κόρης του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, προχώρησαν χθες αστυνομικοί στην περιοχή της Αθήνας.




Όλα ξεκίνησαν όταν μέλη της οργάνωσης κινούνταν στην οδό Πειραιώς και είδαν μέσα σε ένα σουβλατζίδικο έναν αλλοδαπό υπάλληλο. Οι 50 περίπου μοτοσικλετιστές έδειραν μέσα στο μαγαζί τον μετανάστη, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από την κόρη του κ. Μιχαλολιάκου, στο περιστατικό έλαβαν μέρος οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος και  Γιάννης Βουλδής, οι οποίοι βρέθηκαν κι αυτοί στο αυτόφωρο.
Μάλιστα, η οργάνωση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει:
«Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες το απόγευμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία, επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμμία σχέση.

Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό.

Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμιξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμιξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής».

Related

politic 7835405631696387906

Follow us


item