News-Piper

Σάκης Ρουβάς: Στην παιδική χαρά με την Αναστασία και τον Junior

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να είναι super star, είναι όμως και πολύ καλός μπαμπάς και πάνω από όλους και από όλα βάζει τα δυο του αγγελούδια. Έτ...


Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να είναι super star, είναι όμως και πολύ καλός μπαμπάς και πάνω από όλους και από όλα βάζει τα δυο του αγγελούδια.

Έτσι μετά από την επιτυχημένη πρεμιέρα του στο S Club @ Thalassa People’s Stage, ο Sakis είπε να περάσει όμορφες και τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του.



Το απόγευμα λοιπόν της περασμένης Τετάρτης, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στην παραλία της Νέας Μάκρης. Σύσσωμη η οικογένεια πήγε να απολαύσει έναν απογευματινό περίπατο, με τον Saki να κάνει μια στάση στην παιδική χαρά για να παίξει μαζί με την Αναστασία.

Η Κάτια πάλι είχε αναλάβει να ταΐσει τον μικρό Ρουβά, αλλά όταν ο Junior έφαγε όλο του το φαγητάκι έπαιξαν όλοι μαζί στην παιδική χαρά.

Μάλιστα όταν οι άλλες μαμάδες είδαν τον Sakis έτρεξαν να τον χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Κι εκείνος τους μιλούσε μες στο χαμόγελο, ταυτόχρονα όμως δεν άφηνε λεπτό από το βλέμμα του τη μικρή Αναστασία.

Η βόλτα της οικογένειας κράτησε περίπου μισή ώρα και αμέσως μετά, όλοι μαζί επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά.

Πηγή: Ok, HELLO

Related

rouvas 5650371349141327212

Follow us


item