News-Piper

ΣΟΚ! Δείτε φωτογραφίες με τον John Travolta τραβεστί!!!!

Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για την αμφιλεγόμενη σεξουαλικότητα του John Travolta. Σήμερα όμως το πράγμα ξέφυγε ...


Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για την αμφιλεγόμενη σεξουαλικότητα του John Travolta. Σήμερα όμως το πράγμα ξέφυγε εντελώς. Διότι μπορεί να κατηγορήθηκε από άνδρες μασέρ για σεξουαλική παρενόχληση, το κερασάκι όμως στην τούρτα των σκανδάλων που τον αφορούν είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο National Enquirer και τον δείχνουν ντυμένο… τραβεστί!!!!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είναι από κάποιο γύρισμα, αλλά από ένα πάρτι στο οποίο είχε πάει ο ηθοποιός το 1997, έξι χρόνια δηλαδή μετά από το γάμο του με την Kelly Preston.

Στις φωτογραφίες αυτές ο Travolta φοράει ξανθιά περούκα, ένα λευκό φόρεμα με καφέ ζώνη, σκουλαρίκια, κολιέ, ενώ διακρίνεται ακόμα και ο στηθόδεσμος που φόρεσε.
Εκτός από τα ρούχα όμως και το μακιγιάζ του είναι αρκετά έντονο. Τι eyeliner έχει βάλει, τι ροζ κραγιονάκι, απ’ όλα τα καλά.

Μάλιστα η σκανδαλοθηρική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Kelly Preston είδε και αποείδε με τα απανωτά σκάνδαλα και άφησε στα κρύα του λουτρού τον John, ζητώντας του διαζύγιο μετά από είκοσι χρόνια κοινής ζωής.

«Η Kelly μου είπε ότι ο γάμος της έχει τελειώσει και ξεκαθάρισε ότι δεν μένει πλέον στο σπίτι της οικογένειας. Ανέχτηκε για δεκαετίες τη διπλή ζωή του John, όσο όμως η ιδιαιτερότητά του έμενε στη σκιά. Τώρα όμως που όλα έρχονται στο φως έχει ταπεινωθεί. Είναι συντετριμμένη», είπε στην εφημερίδα φίλος της ηθοποιού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Travolta έχει ντυθεί τραβεστί. Φόρεσε γυναικεία ρούχα ως Edna Turnblad το 2007 στην ταινία «Hairspray» και μπορεί τότε ο ρόλος του να προκαλέσει πολύ γέλιο στους θεατές, οι φωτογραφίες όμως που κυκλοφόρησαν δεν είναι καθόλου αστείες.
Όσον αφορά στους άνδρες που του έκαναν μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση, η New York Daily News αναφέρει ότι η νομική ομάδα του Travolta πρόσφερε στον έναν από αυτούς 125.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα του κλειστό, προσφορά όμως που απορρίφθηκε.
Πάντως μπορεί να επιμένει στις κατηγορίες του, όμως και οι δύο μασέρ έχουν αποσύρει τις μηνύσεις τους, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν τα λεγόμενά τους.

star

Related

hollywood 236973267980232670

Follow us


item