News-Piper

Θάλεια Ματίκα-Τάσος Ιορδανίδης : Ρομαντικό ταξίδι στο Λονδίνο

Ηταν έξι μέρες γεμάτες με πολύ θέατρο, χαλάρωση, ξεκούραση και πολλές βόλτες... Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης αποφάσισαν να αποδράσ...

Ηταν έξι μέρες γεμάτες με πολύ θέατρο, χαλάρωση, ξεκούραση και πολλές βόλτες... Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης αποφάσισαν να αποδράσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους στη θεατρική πρωτεύουσα της Ευρώπης! 

«Συνηθίζουμε το Πάσχα να φεύγουμε. Επιλέξαμε να πάμε στο Λονδίνο προκειμένου να συνδυάσουμε τις διακοπές με το να δούμε και κάποιες παραστάσεις που θέλαμε» λέει μιλώντας στην «Espresso της Κυριακής» η γνωστή ηθοποιός. 



«Και επειδή μετά το Πάσχα ξεκινά στη Θεσσαλονίκη η παράσταση “Ιδιωτικές ζωές” και θα συνεχίσει ο βαρύς φόρτος εργασίας, είπαμε να κάνουμε μια απόδραση και ένα ευχάριστο διάλειμμα. Μείναμε έξι μέρες στο Λονδίνο. Κάναμε πολλές βόλτες, χαλαρώσαμε και περάσαμε πολύ όμορφα». 

Ζευγάρι στη ζωή αλλά και τη σκηνή, η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης αποδεικνύουν εμπράκτως ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα... «Μέχρι στιγμής, είναι όλα ανθηρά» απαντά με πολύ χιούμορ η Θάλεια Ματίκα μιλώντας για τον έγγαμο βίο της με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό. 

Οσο για το αν επιθυμούν να έρθει ένα παιδάκι, η απάντησή της είναι: «Αν είναι να έρθει, καλώς να ορίσει» λέει χαρούμενη και άνετη η ταλαντούχα ηθοποιός. 

Ηδη το ζευγάρι των ηθοποιών βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αφού από την Πέμπτη παρουσιάζουν στο Θέατρο Αυλαία την παράσταση «Ιδιωτικές ζωές» μαζί με τους Ορέστη Τζιόβα και Νικολέττα Κοτσαηλίδου. 

Related

showbiz 6808801711274261434

Follow us


item