News-Piper

Στέλιος Καλαθάς: Επιστροφή στην τηλεόραση με έναν ρόλο έκπληξη

«Υποδύομαι έναν πολύ πλούσιο πατέρα που από τον πρώτο γάμο του έχει αποκτήσει ένα αγόρι στο οποίο δεν δίνει την πρέπουσα σημασία. Ο Βαγγέλης...

«Υποδύομαι έναν πολύ πλούσιο πατέρα που από τον πρώτο γάμο του έχει αποκτήσει ένα αγόρι στο οποίο δεν δίνει την πρέπουσα σημασία. Ο Βαγγέλης δίνεται με στοργικότητα στο παιδί και μέσα από διάφορες συγκυρίες ο ήρωας αντιλαμβάνεται το λάθος του και εκφράζει όλη την αγάπη του στον γιο του». Αφορμή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι ο γιος του σκηνοθετεί μια ψεύτικη αυτοκτονία…


Ο Στέλιος Καλαθάς  αποκάλυψε στην Espresso τις δυσκολίες των γυρισμάτων: «Προσπάθησα να πηδήξω από την ταράτσα του ξενοδοχείου όπου κάναμε τα γυρίσματα σε μία άλλη, αρκετά μέτρα. Δεν βάλαμε κασκαντέρ και η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μεγάλος βαθμός επικινδυνότητας. Το ξενοδοχείο στο οποίο γυρίζεται η σειρά είναι τελείως ερείπιο, ένα εγκατελειμμένο κτίριο με τους σοβάδες να πέφτουν, και εγώ έπρεπε να πηδάω από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Φοβήθηκα γιατί κάποια στιγμή αιωρούμουν στο κενό. Με κάτι τέτοιες σκηνές, σκέφτομαι πόσο… κομάντο είμαστε οι Ελληνες ηθοποιοί».

Πώς ήταν η επαφή τους με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο; Ο Στέλιος Καλαθάς δεν κρύβει τη χαρά του που συναντήθηκαν ξανά, τονίζοντας ότι έπαιξαν μαζί την πρώτη χρονιά τους ως ηθοποιοί: «Ο Βασίλης είναι ένας απλός άνθρωπος. Η επιτυχία δεν τον έχει αλλάξει καθόλου». 

Ομως πώς σχολιάζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει πληρωθεί κανένας από τους συντελεστές της σειράς; «Με στενοχωρεί… Αυτά είναι πολύ άσχημα φαινόμενα. Να δούμε αυτή η καταιγίδα πού θα μας οδηγήσει. Είναι σαν να είμαστε σε μια βάρκα με τρικυμία και δεν ξέρουμε σε τι βράχια θα μας πετάξει» απαντά. 

Οσο για τα επόμενα σχέδιά του; Ο Στέλιος Καλαθάς ετοιμάζει ήδη τις παραστάσεις των ομάδων του από τα σεμινάρια της συναισθηματικής διαλεκτικής που κάνει.




Related

TV 4802040101533405352

Follow us


item