News-Piper

Αποφασισμένος να μιλήσει ο Άκης: «Θα δώσω ονόματα»!

Αποφασισμένος και διατεθειμένος να μιλήσει φαίνεται πως είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος κρατείται στον 3ο όροφο της ΓΑΔΑ. Ο πρώην υπου...

Αποφασισμένος και διατεθειμένος να μιλήσει φαίνεται πως είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος κρατείται στον 3ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, διαμηνύει μέσω συνεργατών του ότι θα μιλήσει και θα δώσει ονόματα στο πλαίσιο της υπερασπιστικής του γραμμής, τονίζοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να τον καταστήσουν εξιλαστήριο θύμα.

Ο ίδιος, έχοντας περάσει και τη δεύτερη νύχτα στα κρατητήρια, διαβάζει εφημερίδες και συνομιλεί με τους δικηγόρους του για να προετοιμάσει την απολογία του τη Δευτέρα του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πόρισμα φωτιά της δικαιοσύνης για τον Άκη Τσοχατζόπουλο γίνεται λόγος για εγκληματική οργάνωση με στόχο το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην οποία δρούσαν 14 άτομα για περισσότερα από 10 χρόνια. Ο πρώην υπουργός φέρεται επικεφαλής της οργάνωσης και ιδιοκτήτης των 3 offshore εταιρειών που μέσω των οποίων -σύμφωνα με το πόρισμα-  ξεπλύθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο.

Related

news 8073843809757570914

Follow us


item