News-Piper

Δύσκολες ώρες για τον Τόνυ Άντονυ

Στο χειρουργείο βρέθηκε ο Τόνυ Αντονυ προκειμένου να υποβληθεί σε μια λεπτή επέμβαση. Ο πολύ καλός ηθοποιός σηκώνει τον δικό του σταυρό εδώ ...

Στο χειρουργείο βρέθηκε ο Τόνυ Αντονυ προκειμένου να υποβληθεί σε μια λεπτή επέμβαση. Ο πολύ καλός ηθοποιός σηκώνει τον δικό του σταυρό εδώ και μερικούς μήνες και τον μοιράστηκε με τον αδελφό του, ο οποίος επίσης νόσησε από την ίδια σοβαρή ασθένεια.


Ολα άρχισαν τον χειμώνα, οπότε ο Τόνυ Άντονυ είχε κλείσει συμφωνία να εμφανιστεί στην παράσταση «Οι σαλταρισμένοι» του Γιώργου Κωνσταντίνου στο θέατρο «Αυλαία» του Πειραιά. 

Ενώ είχαν αρχίσει οι πρόβες, ο δημοφιλής κωμικός αποχώρησε από το σχήμα για λόγους υγείας, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει στους συνεργάτες του. Ο αγαπημένος στο κοινό κωμικός υπέφερε από ένα πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα. Χαμηλών τόνων άνθρωπος, δεν ήθελε να μιλήσει για το τι τον βασάνιζε.
 
Κλείστηκε στον εαυτό του, στο πρόβλημά του και κρατήθηκε χέρι-χέρι με τον αγαπημένο του αδελφό, με τον οποίο πάντα είχε πολύ καλή επικοινωνία, στην προσπάθειά τους να στηρίξουν ό ένας τον άλλον σε αυτή την δύσκολη περίσταση της ζωής, που τους επιφύλαξε την τραγική ειρωνεία να ασθενήσουν από το ίδιο νόσημα.

Προχθές ο Τόνυ Αντονυ υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση σε ιδιωτική κλινική στην περιοχή των Αμπελοκήπων. «Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά» είπε στην «Espresso» συγγενής του Τόνυ Αντονυ, που σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο. Προχθές μιλήσαμε και με τον γιο του, που είναι συνέχεια στο πλάι του αγαπημένου του πατέρα. 

Ηταν ιδιαίτερα φειδωλός στις δηλώσεις του, αλλά μας είπε ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του εξελίσσεται ομαλά. Οπως μάθαμε, λίγες ώρες πριν χειρουργηθεί δέχτηκε την επίσκεψη ενός πολύ καλού του φίλου, ομογενούς μας από τη Γερμανία.

Τώρα ο Τόνυ Αντονυ θα δώσει τη δική του μάχη, ώσπου να αναρρώσει πλήρως και έχει όλη τη δύναμη ψυχής για να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα, όπως πάντα τα κατάφερνε σε όλες τις δυσχέρειες που αντιμετώπισε ως άνθρωπος.

Related

showbiz 5916570417198050634

Follow us


item