News-Piper

H Xριστίνα Πολίτη μαγειρεύει για καλό σκοπό

Η Χριστίνα Πολίτη μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει για καλό σκοπό! Μετά την Αννα Βίσση και τον Γιώργο Χωραφά, άλλη μια Ελληνίδα celebrity...

Η Χριστίνα Πολίτη μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει για καλό σκοπό! Μετά την Αννα Βίσση και τον Γιώργο Χωραφά, άλλη μια Ελληνίδα celebrity αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση που της έγινε από την Gastronomy team και μπαίνει στην κουζίνα ολοταχώς, βοηθώντας με τον τρόπο της την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου». 

Η κοσμικογράφος, που έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες επιτυχίες, πάνω απ' όλα είναι μάνα και δεν μπορεί να μη βοηθήσει με τον τρόπο της την προσπάθεια που κάνει εδώ και χρόνια ο πατέρας Αντώνιος στην «Κιβωτό του κόσμου» βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθειά του και χαρίζοντας περισσότερα παιδικά χαμόγελα. 

Ετσι, αυτή τη φορά δεν υπάρχει επίσημο ένδυμα και gourmet κουζίνα, αλλά το event θα είναι πολύ πιο κάζουαλ από τα προηγούμενα, πιο χαλαρό και συνδυασμένο με την Πρωτομαγιά που έρχεται την Τρίτη καλωσορίζει την άνοιξη με ένα χαμόγελο και θετική ενέργεια.

Οπως μας λέει ο Παναγιώτης Σοπιάδης από την Gastronomy team: «Η Σοφία Γαϊτάνη ξεκινάει το Σάββατο στο “Aigis Suites” στην Τζια να παρουσιάσει μια έκθεση με πίνακες, πορσελάνες και χρηστικά αντικείμενα με τα οποία μπορούμε να κάνουμε το πρωινό, το δείπνο και τις παρουσιάσεις των λιχουδιών μας πιο ενδιαφέρουσες. Να αλλάξουμε λίγο τα αντικείμενα γύρω μας και να δώσουμε χρώμα στην καθημερινότητά μας». 

Και συνεχίζει: «Την Κυριακή το μεσημέρι θα συνεχιστεί με ένα open party με πολλές σαλάτες και BBQ. Μαζί μας στην κουζίνα θα είναι η Χριστίνα Πολίτη». Οσο για το πώς έγινε η πρόταση να αφήσει για λίγο τη σάλα και να περάσει στην κουζίνα, το μέλος της Gastronomy team λέει: 

«Πριν από λίγο καιρό είχαμε πάει στον πατέρα Αντώνιο και μας είπε για το καινούργιο σπίτι που ετοιμάζει στον Πειραιά. Ετσι πήραμε την απόφαση, χωρίς να είναι φιλανθρωπικό δείπνο ή έρανος, να περνάμε όλοι καλά και να φροντίζουμε να φτάσουν τα χρήματα στον σωστό σκοπό. Αγοράζοντας στη συγκεκριμένη περίπτωση κούπες και πορσελάνες από τη Σοφία και δίνοντας 35 ευρώ για το BBQ party με τη Χριστίνα. Στην αρχή την κάλεσα στην εκδήλωση και όταν μου είπε ότι θα έρθει, της έκανα την πρόταση να περάσει και στην κουζίνα, εκείνη την αποδέχτηκε και το αποτέλεσμα θα φανεί την Κυριακή». 



espresso

Related

showbiz 6755929829449362433

Follow us


item