News-Piper

Θέμης Γεωργαντάς και Nicole Scherzinger παρουσιαστές στην τελετή λήξης των Special Olympics

Στο "Μες στην καλή χαρά" είναι πολύ περήφανοι καθώς ο Θέμης Γεωργαντάς θα είναι ο παρουσιαστής στην τελετή λήξης των Special Olymp...

Στο "Μες στην καλή χαρά" είναι πολύ περήφανοι καθώς ο Θέμης Γεωργαντάς θα είναι ο παρουσιαστής στην τελετή λήξης των Special Olympics!!!
Στο πλαίσιο της τελετής θα πραγματοποιηθούν το Σβήσιμο της Φλόγας της Ελπίδας, η παράδοση της διοργάνωσης των Παγκόσμιων Αγώνων στην επόμενη Οργανωτική Επιτροπή της Κορέας, καθώς και πολλά μουσικοχορευτικά δρώμενα.


Πέφτει τη Δευτέρα 4 Ιουλίου η αυλαία των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2011 με την τελετή λήξης στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου θα παρελάσουν σημαντικά ονόματα από τον χώρο της τέχνης και του πενταγράμμου σε ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με πολλά δρώμενα. H ΕΡΤ πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και των μεγάλων αθλητικών γεγονότων θα καλύψει απ΄ευθείας τηλεοπτικά την τελετή λήξης στις 21:00.
Καλλιτεχνικός διευθυντής των Τελετών Έναρξης και Λήξης είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο σχεδιασμός των σκηνικών είναι του Ηλία Λεδάκη, ενώ τα κοστούμια είναι της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου. Η μουσική επιμέλεια είναι του Στέφανου Κορκολή και τα κείμενα του Θεόδωρου Γρηγοριάδη.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και η Nicole Scherzinger. Στο καλλιτεχνικό μέρος της Τελετής θα εμφανιστούν ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Γλυκερία, η Γιώτα Νέγκα, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Δήμητρα Δουμένη, οι ΟNIRAMA, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Δήμος Αναστασιάδης, οι Playmen, ο Μύρωνας Στρατής, οι Emigre, οι Batala, τα Αερικά, ο μουσικοχορευτικός σύλλογος Ερωτόκριτος, οι Wonder Girls, η Heather Small, ενώ τη βραδιά θα κλείσει η Ελεονόρα Ζουγανέλη. Στο Στάδιο θα παρευρεθούν ακόμη οι ηθοποιοί Δημήτρης Λιγνάδης και Μαρία Ναυπλιώτου, η σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου, ο καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλης, η Ουκρανή performer Kseniya Simonova, μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων και φυσικά δεκάδες ερμηνευτές- εθελοντές και αθλητές των Special Olympics.
Η Ομογένεια θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την τελετή σε μαγνητοσκόπηση, την ίδια μέρα στις 23.30, μέσω της ERTworld. Η εικόνα από την Τελετή Λήξης θα μεταδοθεί μέσω δορυφόρου για παγκόσμια διανομή.
Η Τελετή Λήξης θα καλυφθεί με τεχνικά μέσα και έμπειρο προσωπικό της ΕΡΤ.
Στην περιγραφή και το σχολιασμό θα είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου και η Μαρία Κοζάκου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μιχάλης Νταής και  την οργάνωση παραγωγής, ο Θοδωρής Σ. Καβαδάς.

Follow us


item