News-Piper

E.Mελέτη:"΄'Εχει γραφτεί το όνομα της νέας σχέσης μου στα περιοδικά"

Η Ελεονώρα Μελέτη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και εκεί αποκάλυψε για πρώτη φορά πως στην ζωή της δεν είναι 100% μόνη της...


Η Ελεονώρα Μελέτη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και εκεί αποκάλυψε για πρώτη φορά πως στην ζωή της δεν είναι 100% μόνη της... Όπως παραδέχτηκε το όνομα της νέας σχέσης της έχει γραφτεί στα δημοσιεύματα , απλά η σχέση αυτή είναι σε πρώιμο στάδιο...Υποστήριξε πως φέτος δεν έχει κανονίσει κάτι συγκεκριμένο για τις διακοπές της, αλλά σίγουρα στον προγραμματισμό της είναι να αφιερώσει χρόνο και στα ερωτικά της...

Σύμφωνα με  πληροφορίες της «Espresso» πριν από περίπου τέσσερις μήνες η Ελεονώρα γνώρισε κάποιον που φαίνεται ότι της κέντρισε το ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις αρχές της εβδομάδας καλεσμένος στην «Πρωινή Μελέτη» ήταν ο Ηλίας Πανταζόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η Ελεονώρα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη.

Κι όπως φαίνεται ο γνωστός μάνατζερ γνωρίζει κάτι παραπάνω, αφού αναφέρθηκε σε έναν μελαχρινό, γοητευτικό επιχειρηματία. Η αμηχανία μάλιστα της Ελεονώρας ήταν εμφανής προσπαθώντας να αλλάξει θέμα συζήτησης. Και ο λόγος είναι ότι πράγματι τους τελευταίους τέσσερις μήνες η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης» έχει γνωρίσει έναν 33χρονο επιχειρηματία και όπως φαίνεται περνούν πολύ καλά.

Η Ελεονώρα κρατά εφτασφράγιστο μυστικό τη σχέση της ακόμα και από τους συνεργάτες της στην πρωινή εκπομπή του Star, οι οποίοι καταλαβαίνουν όμως από τα τηλεφωνήματα ότι κάτι -ή μάλλον κάποιος- τρέχει στη ζωή της παρουσιάστριας. Ωστόσο, σύμφωνα με άτομα του στενού περιβάλλοντός της ο νεαρός επιχειρηματίας που το όνομά του θυμίζει κάποιον… λόρδο μένει στο Λαγονήσι και έχει τα ίδια χόμπι με την Ελεονώρα, όπως τα θαλάσσια σπορ και τις καταδύσεις.

Οι έξοδοί τους είναι συχνές αλλά όχι καθημερινές και μάλιστα πραγματοποιούνται σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί των βορείων προαστίων, όπου οι ιδιοκτήτες είναι φίλοι του επιχειρηματία και έτσι καταφέρνουν να κρατούν μυστικές τις εξόδους τους. Αλλωστε, η Ελεονώρα έχει αποδείξει πως αν κάποιος θέλει να κρατήσει μυστική τη σχέση ή τον… χωρισμό του, μπορεί να τα καταφέρει.

Follow us


item