News-Piper

Τα επεισόδια ανάμεσα σε Φλωρίδη και ΠΑΟΚ

Διαβάστε πως ξεκίνησε το ενδιαφέρον του Βασίλη Φλωρίδη για τον ΠΑΟΚ, τις καταδικαστικές αποφάσεις και την τελευταία ευκαιρία με την επιτροπή...

Διαβάστε πως ξεκίνησε το ενδιαφέρον του Βασίλη Φλωρίδη για τον ΠΑΟΚ, τις καταδικαστικές αποφάσεις και την τελευταία ευκαιρία με την επιτροπή διαφάνειας.

Το "Έθνος" έχει ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ κάνοντας αναφορά στο πως ξεκίνησε το ενδιαφέρον του Βασίλη Φλωρίδη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Αρχικά πρωταγωνιστές εμφανίστηκαν οι δυο γιοι του κ. Σαχπατζίδη και ένας ομογενής επιχειρηματίας (ο κ. Φλωρίδης που τότε δεν ήθελε να ακουστεί το όνομα του).
Στη συνέχεια οι δυο νεαροί αποσύρθηκαν από την διεκδίκηση και στο φως ήρθαν οι πραγματικά ενδιαφερόμενοι. Δηλαδή ο Σαχπατζίδης και ο Φλωρίδης.

Όλα μισά

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ μιλάει για τη συνάντηση του Φλωρίδη με τους ανθρώπους του ερασιτέχνη και τα μισά χαρτιά που παρουσίασε, αντί εγγυητικής τραπεζικής επιστολής, και έναν λογαριασμό τράπεζας.

Κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα με τη δικαιοσύνη, καθώς συνελήφθη για τρεις καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν εις βάρος του και είχαν να κάνουν με ψευδομαρτυρία και εξύβριση. Όλα τελείωσαν με τον κ. Φλωρίδη να πληρώνει 9.000 ευρώ και να μένει ελεύθερος.

Κλείνοντας το ρεπορτάζ αναφέρει πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στην επιτροπή διαφάνειας του ΠΑΟΚ, στην οποία θα συμμετέχουν και οπαδοί και εκεί ο κ. Φλωρίδης θα πρέπει να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας.

sport24

Follow us


item