News-Piper

Γ.Λιάγκας:«Ηταν λάθος η δήλωση της Δέσποινας Ολυμπίου»

Με την Δέσποινα Ολυμπίου «τα έβαλε» ο Γιώργος Λιάγκας υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις της για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν λάθος. Η τραγουδίσ...


Με την Δέσποινα Ολυμπίου «τα έβαλε» ο Γιώργος Λιάγκας υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις της για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν λάθος. Η τραγουδίστρια υποστήριξε σε συνέντευξή της ότι ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση να χωρίσουν με τον τραγουδιστή και όχι εκείνος, κάτι που έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή.

«Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες ότι εγώ χώρισα τον άλλο. Δεν είναι κομψό αυτό να υποστηρίζεις δημόσια δηλαδή ότι η απόφαση ανήκει σε μένα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό mou, την στιγμή που το πάνελ της εκπομπής «σφαζόταν» για το εάν πρέπει η τραγουδίστρια να αναφέρεται στην σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ή όχι.

«Βγαίνει και μιλάει μία ώρα και τα τρία τέταρτα της συνέντευξης αναλώνονται σε προσωπικές της αποκαλύψεις με τον τραγουδιστή. Δεν έχει κάτι άλλο να πει;» αναρωτιόντουσαν οι μισοί, ενώ οι υπόλοιποι υποστήριζαν ότι καλά έκανε και μίλησε για τον πρώην σύντροφό της.

«Όταν υπάρχει ένας χωρισμός δεν είναι κομψό να λες ότι εγώ πρώτη πήρα την συγκεκριμένη απόφαση. Αυτό τι είναι δηλαδή μαγκιά;»

Την… οργή του Γιώργου προσπάθησε να καλμάρει η Φαίη, η οποία θέλησε να «σώσει» την κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφερε. Εμφανώς πιο... ήρεμη, παρά τα ελάχιστα 24ωρα που την χωρίζουν από τον τοκετό, τόνισε ότι η Δέσποινα έχει βελτιώσει την εικόνα της: «Κάτι έχει κάνει, πάντως και λάμπει. Δεν είναι πιο όμορφη; Πες, δεν είναι πιο όμορφη;»

«Πιο όμορφη είναι, αλλά λάθος της η δήλωση αυτή», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας και πέρασε στα υπόλοιπα θέματα.

Καλά βρε Γιώργο μας μην ταράζεσαι και θα γίνεις και πατέρας μέσα στην εβδομάδα. Την ρώτησαν και απάντησε η κοπέλα, τί να κάνουμε;     


Follow us


item