News-Piper

Ελένη Φουρέϊρα: «Καυτά» φιλιά και τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της

«Αυτοκόλλητοι» έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα Ελένη Φουρέϊρα και Δημήτρης Γούτος. Το ζευγάρι είναι τέσσερις μήνες μαζί και όχι μόνο δε...


«Αυτοκόλλητοι» έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα Ελένη Φουρέϊρα και Δημήτρης Γούτος. Το ζευγάρι είναι τέσσερις μήνες μαζί και όχι μόνο δεν κρύβουν τον έρωτα τους αλλά τον χαίρονται με κάθε ευκαιρία.

Ο φακός τσάκωσε το ερωτευμένο ζευγαράκι σε μιαπρωινή βολτούλα στα Νότια προάστια και δεν σταμάτησαν στιγμή να είναι διαχυτικοί ο ένας προς τον άλλο. Μάλιστα η Ελένη Φουρέϊρα ήταν πολύ εκδηλωτική και τρυφερή απέναντι στον αγαπημένο της, αφού τον αγκάλιαζε, τον φιλούσε και του έκανε συνεχώς χαριτωμένα πειράγματα.
Και εκείνος όμως δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Ο νεαρός επιχειρηματίας σύμφωνα με το περιοδικό «Ηello», δεν χαλά χατίρι στην αγαπημένη του. Ως έμπρακτη απόδειξη της αγάπης του, ανήμερα των γενεθλίων της (7 Μαρτίου), της ετοίμασε ένα ταξίδι-έκπληξη προκειμένου να το «γιορτάσουν» αλλά και να ξεκουραστεί και η ίδια από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Για όσους πάντως δεν το γνωρίζατε, να σας ενημερώσουμε ότι Φουρέϊρα και Γούτος μπορεί να είναι μόλις 4 μήνες μαζί αλλά δεν είναι και τόσο «νέο» ζευγάρι: Η ερωτική τους ιστορία ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και έγιναν ζευγάρι. Έμειναν μαζί για ένα χρόνο, αλλά ασήμαντες αφορμές τους χώρισαν.

Δυο χρόνια μετά, φαίνεται πως οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται και το ζευγάριεπανασυνδέθηκε πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από πριν!

star

Follow us


item