News-Piper

Δείτε τί έκανε την Ελένη να ιδρώσει στον αέρα!

Το συγκρότημα «Μέλισσες» είχε καλεσμένο στον Καφέ η Ελένη Μενεγάκη, αλλά μάλλον το μετάνιωσε. Τι το' θελε να ανοίξει κουβέντα μαζί του...



Το συγκρότημα «Μέλισσες» είχε καλεσμένο στον Καφέ η Ελένη Μενεγάκη, αλλά μάλλον το μετάνιωσε. Τι το' θελε να ανοίξει κουβέντα μαζί τους ανάμεσα στα κομμάτια που τραγουδούσαν και μάλιστα ζωντανά; Όχι μόνο της βγήκε ξινό, ίδρωσε στον αέρα!

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχατε πάει κάπου;», τους ρώτησε μόλις ολοκλήρωσαν ένα κομμάτι.

«Ναι είχαμε πάει στο Madwalk», είπαν αυτοί.

Η Ελένη όμως επέμεινε γιατί κάπου τους είχε δει αλλά δεν θυμόταν πού. Προφανώς τους είχε δει στο αεροδρόμιο, καθώς ως γνωστόν πριν από λίγες ημέρες η ίδια είχε ταξιδέψει με τον αγαπημένο της Ματέο για το Λονδίνο, όπου σπουδάζει ο αδελφός της.

«Όχι όχι κάπου αλλού σας είδα…» ψέλλισε και εκείνοι βρήκαν την απάντηση: «Πρέπει να ήμασταν την ίδια μέρα στο αεροδρόμιο!», της φώναξαν αυτοί. Πάει την έκαψαν. Της είπαν στον αέρα ότι ήταν στο αεροδρόμιο: Οπερ σημαίνει ήταν στο αεροδρόμιο και ταξίδευε προς προορισμό που κανείς μέχρι σήμερα δεν ήξερε. Πάει να συνεχίσει, αλλά το ξανασκέφτεται και λέει «καλύτερα να το αφήσουμε εκεί».  

Ελα όμως που εκείνοι το συνέχισαν: «Εσύ πώς πέρασες εκεί που πήγες, καλά;»

Εκεί άρχισαν τα δύσκολα για την Ελένη. «Πολύ ωραία. Εγώ άμα είναι να πάω κάπου, το κάνω για να περάσω καλά. Οπότε, όπως και να είναι τα πράγματα, εγώ καλά θα περάσω», είπε η Ελένη που άρχισε σιγά σιγά να φυσάει, να ξεφυσάει και στο τέλος να ιδρώνει στον αέρα της εκπομπής. «Να πάμε και μαζί κάπου!» της είπαν.

«Βεβαίως και να πάμε μαζί κάπου και αρχίζω και ιδρώνω και μην μιλάτε πολύ, μόνο να τραγουδάτε. Αφήστε εγώ να λέω αυτά που πρέπει να λέω και εσείς μην κάνετε τίποτα άλλο!»

Η Ελένη άρχισε να ιδρώνει, τραβούσε από εδώ την μπλούζα της, την έφτιαχνε από κεί, τίποτα. Δεν μπορούσε να ηρεμήσει στον αέρα επουδενί. Λίγη ώρα μετά, ξεκίνησαν να τραγουδάνε και πάλι οι Μέλισσες. Ευτυχώς, γιατί οι σφυγμοί της Ελένης είχαν φτάσει στο απέναντι στούντιο. Λίγη ώρα μετά επανήλθαν. Μα είναι δυνατόν να την ρωτάνε πώς πέρασε στο Λονδίνο; Μά τα λένε αυτά παιδιά σε τρίωρη καθημερινή εκπομπή που παρακολουθεί τόσος κόσμος;

star

Follow us


item