News-Piper

«Πόλεμος» ξανά για την βίλα του Billy Bo...

Μέχρι και μαχαίρια – κυριολεκτικά – έχουν βγει με αφορμή την βίλα του BillyBoστην Μύκονο. Ακόμη και σήμερα, 24 χρόνια μετά τον θάνατο του σχ...

Μέχρι και μαχαίρια – κυριολεκτικά – έχουν βγει με αφορμή την βίλα του BillyBoστην Μύκονο. Ακόμη και σήμερα, 24 χρόνια μετά τον θάνατο του σχεδιαστή, που έφυγε πρόωρα, η βίλα εξακολουθεί να προκαλεί τριβές. Η συνέχεια πρόκειται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.  

Ο Χρυσόστομος Βαλσάμης, γαμπρός του Billy Bo και σύζυγος της Άννας Κουρκουμέλη, μίας από τις τρεις αδελφές του πρόωρα χαμένου σχεδιαστή και ο γιος του, διεκδικούν μερίδιο από την περιουσία του Billy Bo, έχοντας προηγουμένως ανταλλάξει μηνύσεις με τον Μάκη Τσέλιο, άλλοτε συνεταίρο του Bo. Aυτή την φορά, η συνέχεια πρόκειται να δοθεί στα δικαστήρια, όπου θα παιχθεί ένα ακόμη «επεισόδιο» της τεράστιας κόντρας των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Βαλσάμης διέδωσε ψευδή στοιχεία για τον Τσέλιο, αναφέροντας ότι είναι απατεώνας και έχει καταχραστεί την περιουσία του, ενώ πάντα σύμφωνα με το κατηγορητήριο, απείλησε τον Τσέλιο ότι θα τον σκοτώσει. Ο Τσέλιος είχε επίσης δεχθεί μήνυση από τον Βαλσάμη, αλλά δικαιώθηκε στα δικαστήρια.  

Ο Βαλσάμης, μετά τον θάνατο της συζύγου του και αδελφής του Billy Bo, επιστρέφοντας από το εξωτερικό όπου διέμενε, καταβάλλει προσπάθειες να πάρει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσόν, αφού η σύζυγός του και αδελφή του Billy Bo, δεν έχει πάρει κατά την γνώμη του το μερίδιό της. Το ίδιο ισχυρίζεται και ο γιος του, ο οποίος επίσης είναι κληρονόμος, σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τον πατέρα του, των δικαιωμάτων της μητέρας του από την περιουσία του θείου του. Σημειώνεται ότι ο  33χρονος σήμερα Νίκος Βαλσάμης είναι και βαφτισιμιός του αείμνηστου Billy Bo.     

Πηγή: Espresso

Follow us


item