News-Piper

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΚΑΙ LADY GAGA....

Ραντεβού στη Νέα Υόρκη έδωσαν η Ρούλα Κορομηλά με την ιδιόμορφη τραγουδίστρια. Η γνωστή παρουσιάστρια θα συναντήσει την Lady Gaga στις αρχές...


Ραντεβού στη Νέα Υόρκη έδωσαν η Ρούλα Κορομηλά με την ιδιόμορφη τραγουδίστρια.
Η γνωστή παρουσιάστρια θα συναντήσει την Lady Gaga στις αρχές Μαΐου στην σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη. Εκεί, οι δύο κυρίες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν πίνοντας τον καφέ τους.

Η συνέντευξη αυτή θα προβληθεί μέσω video wall στον μαραθώνιο που ετοιμάζει η Ρούλα Κορομηλά στο "Αθηνών Αρένα". Ο μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες μετά την συνέντευξη και τα έσοδα του θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Η Ρούλα Κορομηλά θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την γυναίκα που θεωρεί πιο σπουδαία ακόμα κι από την Madonna σε μία 45λεπτη συνομιλία που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του Alpha.

H βραδιά του μαραθωνίου έχει ορισθεί για τα τέλη Μαΐου και θα εμφανιστούν πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Δέσποινα Βανδή, Νίκος Οικονομόπουλος και Τάκης Ζαχαράτος.

H δημοφιλής παρουσιάστρια που έχει οργανώσει την παρουσίαση έχει σχέδια και για καλλιτέχνες διεθνούς φήμες τα ονόματα των οποίων παραμένουν μυστικά.

(newsit)

Follow us


item