News-Piper

ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΝΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ....

Στο indymedia αναρτήθηκε προκήρυξη απο μια οργάνωση που αναλαμβάνει την ευθύνη για το γκαζάκι στο αμάξι του Κανάκη. Απο όλη την προκήρυξη κρ...


Στο indymedia αναρτήθηκε προκήρυξη απο μια οργάνωση που αναλαμβάνει την ευθύνη για το γκαζάκι στο αμάξι του Κανάκη. Απο όλη την προκήρυξη κρατάμε μόνο αυτή την φράση: "Άνοιξε το στοματάκι του παραπάνω απ' οτι του αρμόζει".

Αυτή η φράση θα μπορούσε να είχε γραφτεί απο τον Παπαδόπουλο, ίδια λογική ακριβώς!


"Αφήσαμε για αυτούς τους λόγους το σκορδάκι (όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τους εμπρηστικούς κι εκρηκτικούς μηχανισμούς) στο αμάξι του Αντώνη Κανάκη το μεσημέρι της 16/4. Επ’ αφορμής θα γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι με το εν λόγω άτομο μιας κι έχει ανοίξει το στοματάκι του παραπάνω απ’ ότι του αρμόζει...

Φανατικός νάρκισσος με σχόλια ειρωνίας απέναντι στον αναρχικό χώρο αλλά και ομάδες του αντάρτικου πόλης, αλλά και ως νέος δικαστής εκτιμητής του ποιος έβαλε τον μηχανισμό που σκότωσε τον 15χρονο αφγανό στα πατήσια αποφασίζοντας και κρίνοντας πως ευθύνεται η επαναστατική ομάδα «συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς», αλλά ταυτόχρονα ειρηνιστής (με tattoo), ροκάς και πρώην πανκιό (με στυλ), και ρουφιάνος φίλων του (με αποδείξεις). "

Oλόκληρη η προκήρυξη στο ((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: Ανάληψη ευθύνης για το εμπρηστικό μπαράζ 14-16/04(Θεσ/νικη)


(troktiko)

Follow us


item