News-Piper

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ Η ΓΚΑΓΚΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ....

Έξω φρενών σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της stifora.gr από το στενό της περιβάλλον εμφανίζεται η Κατερίνα Γκαγκάκη με την Τατιάνα Στ...


Έξω φρενών σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της stifora.gr από το στενό της περιβάλλον εμφανίζεται η Κατερίνα Γκαγκάκη με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Η διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 έμεινε έκπληκτη, όταν άκουσε την Τατιάνα Στεφανίδου να εμπλέκει το όνομά της στην υπόθεση του χωρισμού της Ελένης Μενεγάκη με το Γιάννη Λάτσιο.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, η οικοδέσποινα του "Αξίζει να το δεις", συζητώντας με τους συναδέλφους της στο πλατό για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το διάσημο πρώην ζευγάρι της showbiz, αναφέρθηκε σε site που άφηνε υπονοούμενα ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη εμπλεκεται στο χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου. Το site στο οποίο αναφερόταν είναι της Σεμίνας Διγενή και η Τατιάνα Στεφανίδου χαρακτήρισε άσχετους και ανεγκέφαλους αυτούς που "ενέπλεξαν", όπως χαρακτηριστικά είπε "την έρμη την Κατερίνα, η οποία έχει έναν πολύ σοβαρό δεσμό και σκέφτεται να παντρευτεί".

Εδώ να κάνουμε μια παρένθεση για να σας θυμίσουμε την κόντρα από το παρελθόν ανάμεσα στην Τατιάνα και στη Σεμίνα, μιας και η τελευταία είχε κάνει παλαιότερα αγωγή στην πρώτη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Φαίνεται ότι η Τατιάνα δεν το έχει ξεχάσει αυτό και όσο κι αν έλεγε ότι δεν αναφέρει ποιοι είναι για να μην πουν ότι το κάνει λόγω της παλαιάς της κόντρας, μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί το σκοπό που η κυρία της απογευματινής ζώνης άφησε τα υπονοούμενα εναντίον της Σεμίνας.

Ωστόσο η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ακούσει από τηλεοπτικό δέκτη -πόσο μάλλον από το σταθμό στον οποίο εργάζεται- ότι το όνομά της υπάρχει έστω ανάμεσα στα πρόσωπα που φέρονται ότι οδήγησαν στο χωρισμό Μενεγάκη και Λάτσιο.

"Ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε", αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr συνεργάτης της Κατερίνας Γκαγκάκη. "Η Τατιάνα τη διέσυρε για να ικανοποιήσει τον εγωισμό της. Και ναι μεν μπορεί να ισχυρίστηκε ότι το δημοσίευμα και οι συντάκτες του ήταν ανεγκάφαλοι και άσχετοι και γράφουν ό,τι τους κατέβει, όμως και μόνο η αναπαραγωγή της είδησης από την Τατιάνα ήταν απαράδεκτη".

Η ισχυρή κυρία των Δημοσίων Σχέσεων και της Επικοινωνίας στον ΑΝΤ1 φέρεται να είναι εκτός εαυτού με την Τατιάνα Στεφανίδου και να μην προτίθεται να το αφήσει να περάσει έτσι το θέμα αυτό που την έθιξε στα μάτια εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών... Κάτι ακούστηκε και για μηνύσεις εναντίον όσων αναπαράγουν το δημοσίευμα. Για να δούμε...


(stifora.gr)

Follow us


item