News-Piper

ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ....

Πολλοί έχουν αντιληφθεί πως προκειμένου να καταλαγιάσεις τα media, όταν υπερβαίνουν τα εσκαμμένα του «προσωπικού άβατου», εκείνο που λειτουρ...


Πολλοί έχουν αντιληφθεί πως προκειμένου να καταλαγιάσεις τα media, όταν υπερβαίνουν τα εσκαμμένα του «προσωπικού άβατου», εκείνο που λειτουργεί ως φρένο και μόνη διέξοδος είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Μάλλον της ίδιας αντίληψης είναι και 40χρονος επιχειρηματίας από την Άνδρο ο οποίος φέρεται ως το "τρίτο πρόσωπο" που αναστάτωσε τη ζωή της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Τα δημοσιεύματα που όλο και πληθαίνουν και που τον παρουσιάζουν ως την «πέτρα του σκανδάλου» πίσω από το διαζύγιο του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη τον έχουν κάνει έξαλλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας stifora.gr ο επιχειρηματίας έχει ήδη απευθυνθεί σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο προκειμένου να κινήσει τις διαδικασίες για τις πρώτες… μηνύσεις και αγωγές που θεωρεί πως θα σταθούν ικανές προκειμένου να λάβει τέλος ο -κατά τον ίδιο- διασυρμός του ονόματός του.

Να θυμίσουμε πως το όνομά του εμφανίστηκε στον ορίζοντα των ρεπορτάζ, όταν η μία μετά την άλλη είδηση που ακολούθησε την ανακοίνωση για το πολύκροτο διαζύγιο, αποκάλυπτε πως αυτή προήλθε από ένα «τρίτο πρόσωπο που αναστάτωσε τη ζωή της Ελένης Μενεγάκη».

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, δεν ήθελε πολύ χρόνο να φτάσουν στα αυτιά του επιχειρηματία τα παραπάνω δημοσιεύματα.

Ερχόμενος λοιπόν στη μέση ενός δημοσιογραφικού «κυκλώνα», ο ίδιος είναι φυσικό, όχι μόνο να μην ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά ίσως και για επαγγελματικούς λόγους να μην επιθυμεί να «μπλέξει» το όνομά του με ένα τόσο ιδιαίτερο διαζύγιο.
(stifora)

Follow us


item