News-Piper

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ.....

Οι άνθρωποι που είναι κοντά στο ζευγάρι πιστεύουν ότι τελικά θα τα ξαναβρούν...Από ποιόν δέχθηκε λουλούδια στο καμαρίνι της η παρουσιάστρια;...


Οι άνθρωποι που είναι κοντά στο ζευγάρι πιστεύουν ότι τελικά θα τα ξαναβρούν...Από ποιόν δέχθηκε λουλούδια στο καμαρίνι της η παρουσιάστρια;
Έξι μέρες μέτα την ανακοίνωση -βόμβα του διαζυγίου που προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δύο γεγονότα έρχονται να ενισχύσουν τις φήμες ότι τελικά το δημοφιλές ζευγάρι, θα τα ξαναβρεί!

Ο γνωστός ζωγράφος Άγγελος και νονός της κόρης του ζευγαριού Λάουρας, δηλώνει σήμερα στην εφημερίδα Espresso ότι είναι σίγουρος ότι το ζευγάρι δεν πρόκειται να χωρίσει τελικά!

Ο κουμπάρος του ζευγαριού που τους έχει ζήσει αρκετά από κοντά δεν μπορεί να δεχθεί ότι δύο άνθρωποι με τόση αγάπη τόσο ο ένας για τον άλλο όσο και για τα παιδιά τους, θα μπορέσουν να μείνουν χώρια.

Τώρα ή πρόκειται για μια προσπάθεια του αξιόλογου ζωγράφου να τους τα ξαναφτιάξει, ή απλά του φαίνεται αδιανόητο να χωρίσουν και απλά εκδηλώνει τα συναισθήματά και τις απόψεις του..

Ο Άγγελος στηρίζει το επιχείρημά του ότι τελικά το ζευγάρι δεν θα χωρήσει, τόσο στο γεγονός ότι μέχρι πριν λίγο καιρό του έλεγαν ότι θέλουν να αποκτήσουν και ένα τέταρτο παιδάκι, όσο και στο ότι μόλις πέρσι την Άνοιξη αγόρασαν ένα οικόπεδο είκοσι στρεμμάτων στην Κορώνεια, ακριβώς δίπλα στο δικό του!

Ένα άλλο γεγονός που έγινε χθες δίνει τροφή στις φήμες για επανασύνδεση του ζευγαριού.Η ωραία Ελένη δέχθηκε χθες στο καμαρίνι της μια ανθοδέσμη με εξήντα κόκκινα τριαντάφυλλά από άγνωστο αποστολέα, συνοδευόμενη από 2 εισιτήρια της ταινίας I love Kαρδίτσα!

Το μυαλό της παρουσιάστριας αλλά και όλων όσων το έμαθαν πήγε στο Γιάννη Λάτσιο...Αλλά ακόμα και σήμερα η ταυτότητα του αποστολέα της ανθοδέσμης παραμένει άγνωστη...

Σήμερα η Ελένη ήταν σαφώς πιο κεφάτη,ίσως λόγω Τσικονοπέμπτης ...Φόρεσε μάλιστα και ένα αποκριάτικο καπέλο για να ...ταιριάζει με το υπόλοιπο πάνελ που είχε μασκαρευτεί... (newsit)

Follow us


item