News-Piper

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ....

Περισσότεροι από 1000 φίλοι της Ομόνοιας Λευκωσίας βρέθηκαν την Τρίτη το βράδυ, στο Pavilion hall της Λευκωσίας για τον ετήσιο Χριστουγεννιά...


Περισσότεροι από 1000 φίλοι της Ομόνοιας Λευκωσίας βρέθηκαν την Τρίτη το βράδυ, στο Pavilion hall της Λευκωσίας για τον ετήσιο Χριστουγεννιάτικο χορό της ομάδας.
Η Δέσποινα Βανδή έφτασε στην Κύπρο αργά το βράδυ της Τρίτης, πολύ βιαστικά μπήκε σε αυτοκίνητο που την περίμενε κι έγινε καπνός. «Ήταν τόσο βιαστική που δεν έκανε καθόλου δηλώσεις και δεν έδωσε ούτε αυτόγραφα σε τρεις φαν της που την περίμεναν υπομονετικά στο αεροδρόμιο, καθώς αρχικά η πτήση της θα ερχόταν νωρίς το απόγευμα» μας είπε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί.
Αφού έκανε μια στάση στο Hilton στις 22:40 αναχώρησε για το Pavilion, όπου αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους. Τα συνθήματα για την Ομόνοια είχαν την τιμητική τους και δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από την τραγουδίστρια, που πρότεινε χαμογελώντας στους οπαδούς του τριφυλλιού να λένε αυτοί ένα σύνθημα και καπάκι αυτή ένα τραγούδι.
Στο τέλος ευχήθηκε στην ομάδα το πρωτάθλημα.(panoramapress)

Follow us


item