News-Piper

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ...

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο αγαπημένος κωμικός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Αλέκος Τζανετάκος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης νο...


Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο αγαπημένος κωμικός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Αλέκος Τζανετάκος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και δίνει τη δική του μάχη. Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο κρίθηκε κάτι παραπάνω από αναγκαία μιας και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σημαντικά τα τελευταία 24ωρα.
Στο πλευρό του «Αλέκου» είναι από την πρώτη στιγμή οι αδερφές του αλλά και ο απλός κόσμος που του συμπαραστάθηκε σε μία δύσκολη εγχείρηση ανευρύσματος στην κοιλιακή αορτή που διήρκησε περίπου 10 ώρες.
Αξίζει να σημειωθεί πως η περιπέτεια του Αλέκου Τζανετάκου ξεκίνησε εδώ και μία τετραετία αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να συγκεντρώσει τα βλέμματα της κοινής γνώμης πάνω του. Επιθυμούσε να παραμείνει στην αφάνεια, ταπεινός, όπως πάντα.
Ωστόσο, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αίμα του δείχνει να είναι αναστρέψιμο και ευτυχώς σύντομα θα επιστρέψει στην οικία του. Πάντως, ο στενός οικογενειακός κύκλος του ηθοποιού δηλώνει πικραμένος από την αποστροφή των «ιθυνόντων της ελληνικής τηλεόρασης» προς τον Αλέκο Τζανετάκο.
Την ίδια ώρα, τονίζουν πως αυτό αποτελεί απόρροια της επιθυμίας του κ. Τζανετάκου να μείνει «έξω από τα κυκλώματα…». Άξιο λόγου είναι το γεγονός πως οι συνάδελφοι του κωμικού έλαμψαν δια της απουσίας τους καθότι κανείς δεν τον επισκέφθηκε όλες αυτές της ημέρες που δίνει μεγάλη μάχη. Κανείς δεν βρέθηκε να δώσει του δώσει κουράγιο.
Άλλη μία «καρπαζιά», τούτη τη φορά μεταφορική (αλλά ίσως να πονάει περισσότερο) για τον Αλέκο Τζανετάκο που κατάφερε μέσα από τους ρόλους που υποδυόταν να αγαπηθεί όσο λίγοι στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση…(stifora)

Follow us


item