News-Piper

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο Epsilon-Όλες οι λεπτομέρειες

Πριν λίγα λεπτά η Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Πριν λίγα λεπτά η Άλκηστις Μαραγκουδάκη
σύμφωνα με τις πληροφορίες του Peoplegreece πέρασε την είσοδο των στούντιο Alfa, στο Epsilon μαζί με τον γενικό διευθυντή του σταθμού, Ed Hall. Ο Ed Hall σύστησε εκ νέου την Άλκηστις Μαραγκουδάκη στους διευθυντές των τμημάτων και στους αρχισυντάκτες των εκπομπών και όλοι μαζί συνομίλησαν για λίγο.
Η πρώην διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του ΣΚΑΪ εκτός από χαμόγελα, γνωριμίες και ευχές μοιράστηκε με τους νέους της συνεργάτες το λόγο που την έκανε να πει το μεγάλο “ναι” στην πρόταση του Ιβάν Σαββίδη.
«Έφυγα από τον ΣΚΑΙ και ήρθα στο Epsilon γιατί ο ιδιοκτήτης του, ο Ιβάν Σαββίδης έχει στόχο και όραμα να φτιάξει το πρώτο κανάλι στην ελληνική τηλεόραση και τον πιστεύω απόλυτα. Είμαι σίγουρη πως θα έχουμε μια υπέροχη συνεργασία», είπε η Άλκηστις, σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, στους νέους της συνεργάτες.
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος είναι στο κανάλι και περιηγείται στους χώρους του νέου της επαγγελματικού σπιτιού και συνομιλεί με τους ιθύνοντες.
Σύντομα αναμένεται από το γραφείο τύπου του Epsilon να βγάλει την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την ένταξη της Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο κανάλι αλλά και τον ακριβή της τίτλο.
Η είσοδος της σιδηράς κυρίας στο Epsilon αλλά και η πρόκληση του Ιβάν Σαββίδη για τη δημιουργία του πρώτου καναλιού απαιτεί αλλαγές και ανακατατάξεις στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα του σταθμού.
Αναμένουμε εξελίξεις….

Related

media 5944190914082579736

Follow us


item