News-Piper

Θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ;

Οι διαθέσιμες ημέρες στο «μεταγραφικό παζάρι» λιγοστεύουν και οι σύλλογοι καλούνται να κάνουν τις τελευταίες, καθοριστικές ή/και διορθωτ...

Οι διαθέσιμες ημέρες στο «μεταγραφικό παζάρι» λιγοστεύουν και οι σύλλογοι καλούνται να κάνουν τις τελευταίες, καθοριστικές ή/και διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να ενισχυθούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είναι η επικείμενη αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, δεδομένης της απόφασης του 27χρονου Βραζιλιάνου άσου, να φύγει από την γαλλική πρωτεύουσα.
Οι ομάδες που μπορούν να καλύψουν το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, με την Μπαρτσελόνα να διατηρεί προβάδισμα, εκμεταλλευόμενη την προηγούμενη συνεργασία των δύο πλευρών.
O Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ανεπιθύμητος στις τάξεις των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση τους στην πρεμιέρα της ομάδας τους στο νέο Πρωτάθλημα Γαλλίας, αφού δε δίστασαν να αποδοκιμάσουν τον Νειμάρ παρότι εκείνος δεν αγωνίστηκε, εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από τις αρχές του καλοκαιριού.

Related

sport 1270312281746545828

Follow us


item