News-Piper

Τόνια Σωτηροπούλου: Είναι ζευγάρι με τον Κωστή Μαραβέγια;

Ένα  Πρω1νό  γεμάτο αποκαλύψεις το σημερινό! Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η  Σοφία Τουντούρη  έριξε μία είδηση βόμβα για την εγχώρια sh...

Ένα Πρω1νό γεμάτο αποκαλύψεις το σημερινό! Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Σοφία Τουντούρη έριξε μία είδηση βόμβα για την εγχώρια showbiz.

Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια, που σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής είναι ένα από τα πιο φρέσκα ζευγάρια της ελληνικής σκηνής.
«Έχουν πυκνώσει οι κοινές τους εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Είναι καινούριο ζευγάρι, έκαναν πολλές εμφανίσεις μαζί.. Πήγαν στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη, πήγαν μαζί σε πρεμιέρα της ταινίας Τζαμάικα και η Τόνια πήγε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο τραγουδιστής με φίλες της», επεσήμανε on air.
Λίγο μετά το λόγο πήρε ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την ηθοποιό και ξεκαθάρισε όσα γνωρίζει. «Επειδή η Τόνια είναι πολύ καλή μου φίλη εδώ και ένα χρόνο δεν υφίσταται σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη. Αν αυτό είναι καινούρια σχέση ή όχι θα το δείξει ο χρόνος.. Μπορεί να είναι και μία καινούρια φιλία… Ο χρόνος θα δείξει! Πάντως με τον Αλέξη δεν είναι!».

Related

hot 3940785252324946660

Follow us


item