News-Piper

Δείτε όλα όσα έγιναν στο πάρτυ του Survivor

Χθες το βράδυ οι παίκτες του  Survivor  συγκεντρώθηκαν μία μέρα μετά τον τελικό και διασκέδασαν με την καρδιά τους. Το βράδυ της Τετάρτη...

Χθες το βράδυ οι παίκτες του Survivor συγκεντρώθηκαν μία μέρα μετά τον τελικό και διασκέδασαν με την καρδιά τους. Το βράδυ της Τετάρτης το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή το Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το πάρτι του τελικού λοιπόν πραγματοποιήθηκε χθες στο Λαγονήσι με τους Μαχητές και τους Διάσημους να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.
Εκεί δεν έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες όμως οι φωτογραφίες και τα χαμόγελα δεν έλειψαν. Ενδεικτικά είδαμε το Γιώργο Αγγελόπουλο με τον καλό του φίλο Γιάννη Σπαλιάρα, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την Ευριδίκη Βαλαβάνη και πολλούς ακόμη…
Οι περισσότεροι από αυτούς και αρκετοί που δεν έδωσαν το παρών συνέχισαν τη βραδιά τους στα μπουζούκια, όπου εκτυλίχθηκαν μοναδικές στιγμές.
Δείτε τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media.









H διασκέδαση και το κέφι λοιπόν μεταφέρθηκαν λίγο αργότερα στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο Frangelico. Εκεί βρέθηκαν αρκετοί από τους παίκτες, χωρίς όμως το Ντάνο.
Την παράσταση έκλεψε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με το ζεϊμπέκικό του, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλονα τον χειροκροτά.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ ανέβηκε και στην πίστα, τραγουδώντας με τον καλό της φίλο, Χρήστο Χολίδη.

Η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν εκεί με τις τρυφερές τους στιγμές να μη λείπουν…

Το πάρτι δεν σταμάτησε λεπτό με τις φωτογραφίες να δίνουν και να παίρνουν!

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Related

showbiz 1522510565727775395

Follow us


item